Jakie anime są godne obejrzenia
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Hipo pisze:Kto mi poleci jakąś dobrą komedie lub o tematyce wojennej?
Tematyka wojenna, broń Boże nie komedia - Ima, soko ni iru boku.
Genialna seria, oglądam ją właśnie w tej chwili, ale jest też dosyć ciężka. Pokazuje horror wojny, czy raczej jaki ma ona efekt na ludzi.
Zapomniana perełka, polecam każdemu, kto szuka w anime czegoś więcej niż tylko bezmyślnej rozrywki.
(poza tym, jeśli ktoś grał w ICO... to pewne sceny będą mu się zdawać dziwnie znajome, podobnie jak jedna z głównych postaci, jej losy i rola w całej historii )
She's got everything I need, pharmacy keys
Kruppol pisze:Soul Eater? No nie wiem, nie wiem. Tam, że walczą z Kishinem, to równie dobrze gdzie w Pokemonach Bulabsaur walczy z Blastoisem xD. Jemu chodzi o Wojne na dużą skale.
Napisałem oprócz tego czyli nie wojenne a inne =)
Kruppol pisze:Hmm..Nie wiem co obejrzeć następne.. chyba poprosze o pomoc najnowsze Otaku.
To znaczy że ktoś z forum oprócz mnie czyta Otaku?! Suuupcio...
Jeszcze polecę: Baka no test shokunja (czy tam jakoś tak) na maksa powalonę...
- Damashi
- Zora
- Kontaktowanie:
OK. Ja bym polecił tak.
Bleach
Fairy Tail
Soul Eater
Naruto
One Piece
Inuyasha
Lucky Star
Bleach
Fairy Tail
Soul Eater
Naruto
One Piece
Inuyasha
Lucky Star
Zapraszam też do ogl?dania moich obrazów na
http://damashi6.deviantart.com/
http://damashi6.deviantart.com/
Angel Beats! <- to akurat nie jest propozycja, tylko nakaz obejrzenia. xD
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin <- jeżeli ktoś lubi dramaty to jak najbardziej polecam.
Kiss x Siss <- ale to tylko, gdy lubicie ostre ecchi.
Bus Gamer- tylko trzy odcinki, ale dość ciekawie się prezentuje.
Baka to Test to Shoukanjuu <- masa głopkowatego humoru. W sam raz, żeby się pośmiać.
Bakemonogatari <- duchy, demony. Mało akcji, anime to jest nastawione raczej na gadkę.
Kurokami <- super moce, dużo walki i kawaii postacie. Jedno z moich ulubionych anime. Polecam.
No i na sam koniec, tytuł którego nikomu nie muszę przedstawiać: Dragon Ball Kai.
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin <- jeżeli ktoś lubi dramaty to jak najbardziej polecam.
Kiss x Siss <- ale to tylko, gdy lubicie ostre ecchi.
Bus Gamer- tylko trzy odcinki, ale dość ciekawie się prezentuje.
Baka to Test to Shoukanjuu <- masa głopkowatego humoru. W sam raz, żeby się pośmiać.
Bakemonogatari <- duchy, demony. Mało akcji, anime to jest nastawione raczej na gadkę.
Kurokami <- super moce, dużo walki i kawaii postacie. Jedno z moich ulubionych anime. Polecam.
No i na sam koniec, tytuł którego nikomu nie muszę przedstawiać: Dragon Ball Kai.
- Kuklomanta
- Kokiri