Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Duobix pisze:-powiązanie rodzinne linków z rodziną królewską,
Nie ma powiązania.
Duobix pisze:-kiedy dzieje się Zelda II
Po LoZ.
Duobix pisze:-kto i kiedy stworzył master sword'a.
To już zostało poniekąd wyjaśnione.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
lukaszSA pisze:Widzę, że wszyscy już zapomnieli, że wciąż nie wiemy jak (i dlaczego konkretnie) zostało zalane Hyrule. Chyba, że mnie coś ominęło
Boginie zatopiły Hyrule ponieważ legendarny bohater czasu opuścił Hyrule i nie miał kto go bronić.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
lukaszSA pisze:Chyba, że mnie coś ominęło
Prolog WW jak i sam WW.
Eiji Aonuma: When asked whether the game will go on sale this year, "We're doing everything we can to have people play the game as soon as possible." At the year's E3, he says he'd like to have something in playable form. (However, this is not confirmation it will happen, it is just his desire.)
http://kotaku.com/5463062/zelda-mgs-and ... -talk-2010
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:Eiji Aonuma: When asked whether the game will go on sale this year, "We're doing everything we can to have people play the game as soon as possible." At the year's E3, he says he'd like to have something in playable form. (However, this is not confirmation it will happen, it is just his desire.)
Co to oznaczać?Jak ktoś już chce to przetłumaczyć to niech to jakoś spójnie streści.Z góry THX.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Treśc tego tekstu mówi: Aonuma spytany oto kiedy trafi gra w tym rpku do sprzedaży odpowiedział: " Robimy wszystko co w naszej mocy żeby gracze zagraliw gre jak najszybciej" Powiedział również że chciałby żeby na E3 pojawiła sie coś w grywalnej formie, ale to tylko jego załozenia. - mówisz i masz
Ja tam coraz bardziej sądze że Nintendo wyda przeciętniaka a raczej będzie taką właśnie odskocznią od gameplayu jakim była Zelda II bo:
1) Nintendo wydaje hack'n slash na Wii o nazwie Zangeki no Reginleiv
2) Wraz z Tecmo i zespołem Team Ninja tworzą Metroid Other M którego na spokojnie można nazwać slasherem
3) Tak jak jakiś czas podano, Ninny rezygnuje w Zeldzie z systemu dungeon crawler'a którym sie ta seria przecież szczyci, mi to się bardzo nie podoba i mam obawy że zrobią z niego prostacki slasher.
Ja tam coraz bardziej sądze że Nintendo wyda przeciętniaka a raczej będzie taką właśnie odskocznią od gameplayu jakim była Zelda II bo:
1) Nintendo wydaje hack'n slash na Wii o nazwie Zangeki no Reginleiv
2) Wraz z Tecmo i zespołem Team Ninja tworzą Metroid Other M którego na spokojnie można nazwać slasherem
3) Tak jak jakiś czas podano, Ninny rezygnuje w Zeldzie z systemu dungeon crawler'a którym sie ta seria przecież szczyci, mi to się bardzo nie podoba i mam obawy że zrobią z niego prostacki slasher.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
chrno pisze:Ja tam coraz bardziej sądze że Nintendo wyda przeciętniaka a raczej będzie taką właśnie odskocznią od gameplayu
Ta Zelda ma mieć nowy gameplay, który nie tkwi w poprzedniej generacji. Zakładasz że gra będzie przeciętniakiem, a nawet jeszcze nic nie pokazano.
Jak wyżej
chrno pisze:3) Tak jak jakiś czas podano, Ninny rezygnuje w Zeldzie z systemu dungeon crawler'a którym sie ta seria przecież szczyci, mi to się bardzo nie podoba i mam obawy że zrobią z niego prostacki slasher.
Bo chcą zmienić schemat, który już nieco się przejadł. Również tak jak wyżej.
ganon pisze:Ja też bym chciał zobaczyć jak boginie zalewają Hyrule.A zwłąszcza w TP
Co ma zalanie Hyrule do TP?
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Wertyp pisze:http://gry.wp.pl/wiadomosci/nowa-zelda-tylko-na-wii-motionplus,46421,1.html
Stało się.
Stalo sie, w koncu wp.pl dal newsa o Zeldzie Wii i WM+ xD
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”