Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
przeciez mozna sobie wziasc w cheats wlaczyc ta opcje ale nie wiem czy ona dziala a co do sekretu po pokonaniu ganona to jest raczej nie mozliwe bo jezeli pokonasz ganona pojawiaja sie napisy itp i gra laduje sie od poczatku jak dobrze pamietam a jesli wezmiesz load to i tak nic ci to nie da bo jestes przed walka z ganonem wyrazilem sie jasno?:>:P
Jakto gdzie... chyba widać jeden na hyrule field zrobiłem a drugi na gerudo
Na gerudo to zrobiłem za pomocą cheatu a ten jak jade na koniu z bombą (bo moge też używać hookshota i wszystkich innych rzeczy) To trzeba tak: Iść do finałowej walki z Ganonem. Tam poczekać aż bydle wybije nam miecz z ręki i odrazu po tym zasejwować. Potem resetnąć gre, załadować i nie ekwipować żadnej broni (tzn żadnego miecza) tak żeby nie można było mieczem walczyć. Zawołaj Epone wskocz na nią i możesz używać co chcesz
Na gerudo to zrobiłem za pomocą cheatu a ten jak jade na koniu z bombą (bo moge też używać hookshota i wszystkich innych rzeczy) To trzeba tak: Iść do finałowej walki z Ganonem. Tam poczekać aż bydle wybije nam miecz z ręki i odrazu po tym zasejwować. Potem resetnąć gre, załadować i nie ekwipować żadnej broni (tzn żadnego miecza) tak żeby nie można było mieczem walczyć. Zawołaj Epone wskocz na nią i możesz używać co chcesz
ktos tu okazal screena z trojmoca ( triforce ) ja widzialem krociutki filmik o tej trojmocy ze mozna ja zdobyc i wlasnie nie wiem czy to jest mozliwe to moze byc sekret chodzi o to zeby dostac sie do jakiegos zamku swiatla Temple of Light cos takiego i tam po przejsciu kilku poziomow powinnismy znalesc triforce:D
nie wiem czy to prawda
nie wiem czy to prawda
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”