Kto powinien zostać Adminem naszej strony?
Moderator: Moderatorzy
Kto powinien zostać Adminem naszej strony?
Jak już wiemy PiotrW odchodzi.Ktoś musi wejść na jego stanowisko.Jak myślicie kto z redakcji powinien zostać Adminem.Jak na mnie najlepiej się nada Mr.M.Proszę się wypowiadać.
Ostatnio zmieniony 30 marca 09, 21:36 przez ganon, łącznie zmieniany 2 razy.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
No jasne, że to Prima Aprilis był Zresztą, od początku o tym pisałem tylko tak ciut ukryłem tę informację ;p (nie wiedzących o co chodzi, proszę o ponownie przeczytanie news'a, bo dodałem dziś małą notkę )
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
Rany ganon, ale jesteś naiwny
Naprawdę myślisz, że admin strony nagle stwierdziłby "jestem już za stary na Zeldę, to gra dla dzieci, nie lubię was, nie chcę mieć z wami nic wspólnego, idźcie do diabła"?
I to jeszcze 1 kwietnia? Nie przesadzaj, przecież to zalatywało żartem na kilometr
Naprawdę myślisz, że admin strony nagle stwierdziłby "jestem już za stary na Zeldę, to gra dla dzieci, nie lubię was, nie chcę mieć z wami nic wspólnego, idźcie do diabła"?
I to jeszcze 1 kwietnia? Nie przesadzaj, przecież to zalatywało żartem na kilometr
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Hipo pisze:Ja mam prawie 22 lata na karku i nie twierdze, że jestem za stary na Zelde
Ja też tak nie twierdzę, a przynajmniej nie na serio Niech dowodem będzie to, że z miesiąc temu przeszedłem Phantom Hourglass, który dał mi duuuużo frajdy, no i teraz zbieram siły na Tingle RPG Mój brat właśnie kończy, a ja póki co spoglądam tylko, ale fajnie to wygląda
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
Ja też tak nie twierdzę, a przynajmniej nie na serio Niech dowodem będzie to, że z miesiąc temu przeszedłem Phantom Hourglass, który dał mi duuuużo frajdy, no i teraz zbieram siły na Tingle RPG Mój brat właśnie kończy, a ja póki co spoglądam tylko, ale fajnie to wygląda