SweetBrokacik

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 19 marca 08, 22:24

Omg... Bracia i siostry, do broni! Musimy przygotować się na atak wroga!
A tak na serio - raczej wątpię, żeby jakiś atak na nas przypuścili, ale bardzo możliwe, że niedługo pojawi się tu parę osób takich jak Barbie, które będą tu siać brokatową propagandę. A ponieważ Mr.M jest na razie nieobecny... nie ma kto Banhammerem uderzyć i może być ciężko :)
Ostatnio zmieniony 20 marca 08, 09:59 przez Wertyp, łącznie zmieniany 1 raz.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 20 marca 08, 08:33

Obronimy się! Jeszcze ZC nie zginęło póki userzy istnieją.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 20 marca 08, 09:49

@UP
Gdzieś to słyszałem :) :)
@Topic
żal sie wypowiadać na tą strone . .
Test psychologiczny ? muhahahah ta cała barbie która wymyśliła to "coś" to ją też to wciągneło ... i nie ma testu ...
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 25 marca 08, 11:52

..To może wprowadzić do regulaminu zakaz pisania pokemonami, bo chyba czegoś takiego tam nie ma?(sorki, jeśli jest, moge źle pamiętać)
Tak czy siak moderacja nie powinna banowac/dawać ostów za coś, co nie jest określone w regulaminie, czyli nie jest zakazane formalnie.
Takie coś by przeciwdziałało powstawaniu pokemonów.
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
Kurn Mapi
Kokiri
Kokiri

Postautor: Kurn Mapi » 28 kwietnia 08, 16:50

Oślepłem! Oślepłem! Pomocy!

Od ilości serduszek i SW33Tów na tamtej stronie komp mi się wiesza

O ku**a!

jush umiem cytac... ale pisac nadal nie moge

nAAauczysZz siEEem

Boshe!!!! Ratunku!!! AUUUUU!
Mam cię! A, nie, to nie ty...

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 16 lipca 08, 08:53

Sorki za odswiezenie starego tematu ale chyba sie ktos wzial do roboty i probuje zaspamowac tamto forum i ostatnio tez takie tematy koles pisal na co im to itp ze sa poje****, dzieci neo z takimi dziecmi do do sloneczka polsatu xD. btw straszna rzecz wczoraj to ogladalem ale normalnie mialem koszmary :~

P. S. obejrzyjscie shoutbox na SB

@edit: o tu dobra gadke znalazlem http://www.sweetbrokacik.pl/index.php/topic,2869.0.html
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Barbie

Postautor: Barbie » 8 listopada 08, 11:00

MasterLink pisze:Właśnie idź kaleczyć oczy gdzie indziej... ciekawe czy "userowie" na SB wiedzą że:

Deedlith_Anthy pisze:Barbie bawi się tym forum, obserwuje reakcje i sprawdza internetowy fenomen SłitBrokatu...Taki test, faktycznie. Może sprawdzić reakcję na to normalnych ludzi i samych brokatów.
Uwierzcie mi, ktoś, kto chodzi na psychologię nie jest taki głupi.

czy też żyją w brokatowej nieświadomości... (o ile to w ogóle prawda...)

Że co? Że ja niby na psychologię chodzę? ŁaŁ! Czego to się o sobie można dowiedzieć :D Powiedzcie mi jeszcze, kiedy odbieram tytuł, nie chcę tego przegapić :D

Blizzard pisze:Sorki za odswiezenie starego tematu ale chyba sie ktos wzial do roboty i probuje zaspamowac tamto forum i ostatnio tez takie tematy koles pisal na co im to itp ze sa poje****, dzieci neo z takimi dziecmi do do sloneczka polsatu

To się nazywa u nas KRUCJATAMI, to główny cel naszego bytu, walczymy z takimi jak Wy i jak widac wygrywamy :wink: Krzyżowcy stają się słit brokacikami, albo odchodzą z podkulonym ogonem :}
Ktoś chce się przekonać? :* [/u] :D

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 8 listopada 08, 12:10

Barbie pisze:Że co? Że ja niby na psychologię chodzę? ŁaŁ! Czego to się o sobie można dowiedzieć Powiedzcie mi jeszcze, kiedy odbieram tytuł, nie chcę tego przegapić

To akurat było łatwe do przewidzenia. lol

Barbie pisze:Ktoś chce się przekonać?

No, czekamy z niecierpliwością..

Reszty nie wypada komentować.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 8 listopada 08, 12:58

Barbie pisze:To się nazywa u nas KRUCJATAMI, to główny cel naszego bytu, walczymy z takimi jak Wy

A więc pokemony walczą z normalnymi ludźmi? Do czego to doszło.
Znajdźcie sobie lepsze zajęcie.

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 8 listopada 08, 16:56

Barbie pisze:To się nazywa u nas KRUCJATAMI, to główny cel naszego bytu, walczymy z takimi jak Wy i jak widac wygrywamy :wink: Krzyżowcy stają się słit brokacikami, albo odchodzą z podkulonym ogonem :}
Ktoś chce się przekonać? :* [/u] :D

Wygrywacie ? Napisałaś 3 posty i już myślicie że wygrywacie ? Jak wy sie w ogóle polakami nazywacie? Odchodzą z podkulonym ogonem a,niby kto? Jakaś banda nastolatków "pokonali" mądrzejszych ludzi ?

Choćby te L000ffc!!4m ffsy$tk!!ch ... Nie wydaje się to dziwne ? A kto powiedział że My "Lofciamy" ich albo chcemy być lofciani ... Nieco paranojiczna ta strona i userzy..

Jeśli chodzi o tą reakcje i wogóle ten Test O.K. no ale, bez przesady . . . U Biało-różowe flagi .. Na pewno nie jesteście,nawet nie możecie sie nazwać polakami!!
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
Blizzard
Zora
Zora

Postautor: Blizzard » 9 listopada 08, 10:08

Barbie pisze:To się nazywa u nas KRUCJATAMI, to główny cel naszego bytu, walczymy z takimi jak Wy i jak widac wygrywamy :wink: Krzyżowcy stają się słit brokacikami, albo odchodzą z podkulonym ogonem

Jak ja mialbym sie uzerac z takimi bezmozgowcami to tez bym sobie odpuscil... -.-
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 10 listopada 08, 13:20

O kurczę xD Usunąłem Barbie przez przypadek... usuwałem najpierw trochę ręcznie użytkowników co mają "0" postów (później zrobiłem automat który usunął tych co mają jednocześnie "0" postów i się nie logowali przez ostatnich 6 miesięcy) i zapomniałem, że posty z Offtopicu się nie liczą :-? Hmmm... może mi dziewucha wybaczy :*
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 10 listopada 08, 13:50

Nie martw się, Piotrze, płakać po niej raczej nie będziemy :)

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 10 listopada 08, 14:35

O, jaka szkoda ;)
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 10 listopada 08, 16:45

Może ci wybaczy..Nas za to uszczęsliwiłeś ! Chociaż nawet wyglądała na normalną dziewczyne ale,po jednym poście tego nie wywnioskuje...
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Wróć do „OFF Topic”