Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 2 października 07, 19:37

Inne filmiki ze Snakiem można obadać na GameOnly- http://www.gameonly.pl/newsy/12884

Mimo wszystko polecam obejrzeć, gdyż bije od nich świetnym poczuciem humoru :D Bardzo podobał mi się ten z Samus oraz z Yoshim ;)

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 3 października 07, 07:57

"Her loss"... XDDD
Tak, mimo, ze Snake nie jest 'nintendowy' to jednak ciesze sie, ze jest. Bo chyba nikt nie wali w grze takimi tekstami jak on. XD Nie moge sie doczekac premiery. Ciekawe, jakie jeszcze inne ciekawe rzeczy powie o innych postaciach.... >x3

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 3 października 07, 12:32

Snake jest fajny, bedzie cool :D
Z reszta Wii bede kupowac dla ssbB ^^
A moze by ktos tak doszedl z Final Fantasy? Duzo ostatnio Squre Enix wypuszcza remakow na gba i ds ( FF3 DS ruuulez) to moze i w brawlu by sie zaprezetowali... Byloby ciekawie ;D

Awatar użytkownika
Bijman
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Bijman » 3 października 07, 12:55

Heh.. pikselowe postacie z NES atakują w SSBB. Są Excite Biker i Lakitu.

http://www.smashbros.com/en_uk/items/as ... ist09.html
Metroid Depths:
Obrazek

Moja Galeria:
http://bijman.deviantart.com

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 3 października 07, 15:33

Haha! Teraz będę na was zrzucać Spiny :D ! Excite Bike to też jet niezły pomysł :wink: .
Final Fantasy? Mam to samo zdanie co o Snake'u :roll: ...

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 3 października 07, 17:07

Wondercrow pisze:Bo chyba nikt nie wali w grze takimi tekstami jak on.

Może dlatego, że on jedyny w grze coś mówi? :P

PS: Dzięki Snake'owi nowy SSB sprzeda się jeszcze lepiej - teraz każdy (no może prawie każdy) fan MGS'a będzie chciał mieć tą grę (+ będzie musiał kupić Wii), żeby pograć sobie Snake'iem - myśliciele z nintendo dobrze to wykombinowali. :P

PS2: Wiecie o tym? Podobno chodzi o Mario w SSBB - kiedy wciśniemy dół + B wtedy gdy mario stoi na ziemi użyje on /FLUDD'a/, a kiedy naciśniemy w powietrzu dół +B zrobi /Mario Tornado/ :P
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
tymo
Goron
Goron

Postautor: tymo » 10 października 07, 12:23

I oto spełnił się koszmar Lakitu niedość, że jest Snake to jeszcze Sonic^^.

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 10 października 07, 14:37

Fakt, Sonic dołączył do gromady wąsatego hydraulika w Brawlu.
Oto dowód:
http://www.youtube.com/watch?v=zpTlg-TSQRc

Acha i przy okazji pojawił sie nowy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=P_8niD-lSWo

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 10 października 07, 15:07

Czy to jakieś jaja :shock: ? Niech jeszcze dadzą tego Eggmana czy tam Robotnika :gafa: . Ja myślałem że Snake to przesada... :neutral: Szczerze mówiąc wyglądem Sonic bardziej pasuję do Nintendowskich postaci ale....i tak tam nie pasuję! Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Jak ktoś już wcześniej napisał (nie wiem kto...) "ten zmutowaniec tu nie pasuję". Nie mam nic do Sonica i jego gier ale nich się nie wpycha do Brawl'a :( !

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 10 października 07, 15:20

Byłam pewna, ze Sonic dołączy...Nieeee.... :o Szatan, mrok cały rok z tym panem :-? niestety jego pojawienie sie było coraz bardziej pewne....tyle sonicowców marzyło o Sonicu w jakimkolwiek smashu, że ciężko było nie skorzystać z tego i zbić kasę..
She's got everything I need, pharmacy keys

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 10 października 07, 15:20

Nowy Trailer - super :D
Sonic - niech już będzie >< - na wszystko co jest, niech autorzy nie dodają Tailsa i innych, Sonic wystarczy!

PS: To było raczej pewne że dadzą Sonic'a, przecież wystąpi razem z Mario w Mario & Sonic at the Olimpic Games.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 10 października 07, 22:49

yay, nowy trailer. x'D Cud, miod i orzeszki.
Uh-uh... Sonic... jakos nagle mi sie odechcialo tej gry... nie wiem czemu xC W koncu kiedys lubilam Sonica...
Hah, ale juz sobie wyobrazam sterowanie nim - zmieniasz sie w ta 'kulke' by usunac oponenta, ten robi unik a my wylatujemy poza arene... i koniec walki XDDDD
No nieeeeee... on sie jeszcze moze zmienic w Super Sonica?! @$%&*#!!!!... Wiec ja zadam Sheika >xC

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 11 października 07, 14:45

Z tą kulką to tak jak z toczeniem się tym Jiggl... Jigle... Jiglepuff... Purinem :D - nie trafisz to spadasz xD. W filmiku z Sonic'em podobała mi się muzyka... Jaaaaa :) !!! Live & Learn... ale zapewne nie będzie jej w grze :roll: chociaż może na jakiejś Sonic'owej arenie :wink: ...

Awatar użytkownika
frioniel
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: frioniel » 14 października 07, 20:47

http://www.youtube.com/watch?v=Z8zOQq2N3xA - Najnowszy Trailer Super Smash Bros. Brawl

:D

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 14 października 07, 21:22

Fajne to :P
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”