1.daaawno przeszedłem ssb i chciałbym zagrać też w melee.Niestety przy mych skromnych funduszach( )nie mogę se kupić gc.Później się dowiedziałem że z emuteam można było ściągnąć hacka rom ssbm na n64! niestety tej strony już nima a ja nie wiem skąd można sciągnąć tego hacka.wiecie może gdzie go można ZA DARMO zassać?
2.jeszcze się dowiedziałem że jest coś takiego jak Nintendo All-Star! Dairantou Smash Brothers (KLIK)
czy to też cuś w stylu serii ssb? jeśli tak to podajcie linka skąd ZA DARMO można to scignąć?(po angielsku ewentualnie w innym języku)
hack ssbm
Moderator: Moderatorzy
Ad.2
Nintendo All-Star! Dairantou Smash Brothers to to samo co Super Smash Bros. Tak samo jak Laylat Wars to Star Fox 64.
Ad.1
Pierwsze słysze
Nintendo All-Star! Dairantou Smash Brothers to to samo co Super Smash Bros. Tak samo jak Laylat Wars to Star Fox 64.
Ad.1
Pierwsze słysze
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
I co znalazł ktoś SSBM na n64 bardzo bym chciał pograć w inny super smash bros niż ten na 64 pierwszy i we flashu na www.gry.pl
Wątek utworzono przed wielkimi zmianami w Regulaminie strony. Obecnie jest on jakby troche nie na miejscu.
Szczerze wątpie w istnienie takiego haka. A jeżeli nawet istnieje to nie funkcjonuje on poprawnie na emulatorze z przyczyn oczywistych.
Pozostaje marzyć że kiedyś Gacek z grą spadnie z nieba...
Szczerze wątpie w istnienie takiego haka. A jeżeli nawet istnieje to nie funkcjonuje on poprawnie na emulatorze z przyczyn oczywistych.
Pozostaje marzyć że kiedyś Gacek z grą spadnie z nieba...
Redaktor www.retroage.net
Wróć do „Super Smash Bros.Melee (GameCube)”