Fajna gierka
Moderator: Moderatorzy
Hm. Pierwsza zelda jest trochę...roztrezpana. Można iść do różnych swiątyń nie pokolei. to troche dziwne. troche ciężko znaleźć ukrute jaskinie czy przejścia. Ogólnie gra jest udana ponieważ mimo grafiki i braku jakiejkolwiek fabuły... rozpoczęła się świetna, jedna z najlepszych serii gier. Oczymś to świadczy.
Chociaż Tloz i Aol to najsłabsze tytuły nie omieszkam kiedys w Tloz jeszcze raz zagrać.
Chociaż Tloz i Aol to najsłabsze tytuły nie omieszkam kiedys w Tloz jeszcze raz zagrać.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Gra jest fajna w końcu to od niej się zaczeło - a grafikę można przeboleć - liczy się gameplay i klimat
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Dosłownie przed kilkoma minutami ukończyłem Legend of Zelda. Muszę przyznać, że jak na NESową gierkę z połowy lat 80, jest bardzo rozbudowana, no i strasznie trudna jeśli chodzi o odnajdywanie serduszek życia, czy ukrytych przejść. Przyznaję się, korzystałem z map Najlepiej oczywiście bawiłem się w Świątyniach, a najwięcej frajdy dawało odnajdywanie lepszych mieczy, tarcz, łuków itp. Grafika mi nie przeszkadzała, muzyka wpadała w ucho. A co denerwowało? Bieganie po rozległej planszy gdzie ciągle pojawiały się potworki i czasami brak diamentów, żeby uzupełnić kieszeń Linka