Wiatrak
Moderator: Moderatorzy
Wiatrak
Witam, w tym temacie chcia?em si? zapyta? jak wejś? do tego wejścia wiatraka które jest na zewnątrz (nie chodzi mi o drzwi). Jeśli nie wiecie o co mi chodzi to harpunem wejd?cie na dach na przeciwko wiatraka to ujrzycie wtedy dziure.
Zdecydowanie harpun tylko ten dłuższy od świątyni wody i wszystko bedzie cacy.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Wiem że Ci nie chodzi o to przejście przez grób dampe tylko przez inne, widziałem je jak grałem wcześniej ale myślałem że się tam nieda dojść a a tu pisze że harpunem można to jak przejde wodną świątynie(zaciąłem się w niej :evil:) to spróbuje
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 2007 ]
Ok, więc byłem w wiatraku, żeby się tam dostać trzeba dużym harpunem trafić w wystający bolec w tej dziurze jak ktoś gra na emulu to trzeba urzyć namierzania Z, a to dziura prowadzi nas do drugiej dziury i kurczaka dzięki któremu fajnie sie leci(namotałem)
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 2007 ]
Ok, więc byłem w wiatraku, żeby się tam dostać trzeba dużym harpunem trafić w wystający bolec w tej dziurze jak ktoś gra na emulu to trzeba urzyć namierzania Z, a to dziura prowadzi nas do drugiej dziury i kurczaka dzięki któremu fajnie sie leci(namotałem)
I to równierz sposób rekomendowany przezemnie.
Kurczak jest tam tylko po to aby nie skakać z wiatraka tylko zlecieć. I to jego przeznaczenie.
Kurczak jest tam tylko po to aby nie skakać z wiatraka tylko zlecieć. I to jego przeznaczenie.
Redaktor www.retroage.net
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”