!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: Moderatorzy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69806727
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o_0
aaaa........(zatkało mnie)
On chyba kituje,nie Skąd mógłby mieć TP przed premierą
A poza tym......jest coś takiego,jak Nintendo GameCube NR Reader
---------------------------
Wiem:Luka:
aaaa........(zatkało mnie)
On chyba kituje,nie Skąd mógłby mieć TP przed premierą
A poza tym......jest coś takiego,jak Nintendo GameCube NR Reader
---------------------------
Wiem:Luka:
:mrgreen:Axonn pisze:Jest to pełna i grywalna wersja gry!!
Ostatnio zmieniony 30 października 05, 18:46 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
Taa odrazu mogl napisac ze ta gra nie wchodzi na żadną konsole i jest na wystawe :mrgreen:.Mówiąc na powarznie Jest to wersja beta niedopracowana ,poza tym potrzebny jest niby Nintendo GameCube NR Reader
wersja Ntsc zapewne jest pytanie brzmi ciekawe kto taką wersje ma :mrgreen: hehehehe.Poza tym moze sciemniac widzialem juz aukcje w ktorej gosciu chcial sprzedac PlayStation 3 aukcja ta była i powiedzcie kto wnia uwierzyl.Pisali nawet o tym w gazecie chyba w PsxExtreme jak dobrze pamietam,ale nie jestem pewien i co oni napisali to pamietam nie bede cytował,powiem krótko gosciu ktory prowadził tą aukcje osmieszyl sie nieprawdopodobnie.Takze chocby to nawet była prawda to ciekawe kto ma w europie wersje ntsc Gacka i jeszcze NR reader zapewne niewiel osob takze nalezy mu pogratulowac udanej transakcji moze ktos sie znajdzie heheheh
wersja Ntsc zapewne jest pytanie brzmi ciekawe kto taką wersje ma :mrgreen: hehehehe.Poza tym moze sciemniac widzialem juz aukcje w ktorej gosciu chcial sprzedac PlayStation 3 aukcja ta była i powiedzcie kto wnia uwierzyl.Pisali nawet o tym w gazecie chyba w PsxExtreme jak dobrze pamietam,ale nie jestem pewien i co oni napisali to pamietam nie bede cytował,powiem krótko gosciu ktory prowadził tą aukcje osmieszyl sie nieprawdopodobnie.Takze chocby to nawet była prawda to ciekawe kto ma w europie wersje ntsc Gacka i jeszcze NR reader zapewne niewiel osob takze nalezy mu pogratulowac udanej transakcji moze ktos sie znajdzie heheheh
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Powiem tak, ja Axon'owi bym zaufał ,gdyż jest to czołowy współtwórca serwisu ŚwiatN i potrafi zdobyć gierce (i sprzęt) trochę wcześniej niż inni - np. na 2 Zlocie Fanów Nintendo miał już Panasonic'a Q (specjalna edycja GC) oraz Four Sworda na GC (w wersji japońskiej).
Ale myślę ,że ta wersja BETA ,zwykłemu wyjadaczowi i tak nic nie da - wątpie ,żeby kto kolwiek z użytkowników serwisu miał NR Reader'a.... ehhh.... trzeba poczekać na pełną ,oficjalną wersje....
A co do Fixer'a to może pisz co kolwiek , a nie same wykrzykniki i dawaj normalne tytuły tematów... narazie dostajesz pisemne ostrzeżenie
Ale myślę ,że ta wersja BETA ,zwykłemu wyjadaczowi i tak nic nie da - wątpie ,żeby kto kolwiek z użytkowników serwisu miał NR Reader'a.... ehhh.... trzeba poczekać na pełną ,oficjalną wersje....
A co do Fixer'a to może pisz co kolwiek , a nie same wykrzykniki i dawaj normalne tytuły tematów... narazie dostajesz pisemne ostrzeżenie
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
jak chcesz to wez kup sobie Dragon Quest VIII i tam jest dodawane demo FFXII:) ale na powaznie ziomek nie z tym krajem lekko wylecial zeby w polsce cos dobrego kupic to trzeba sie napompowac jak narazie pre-order Zeldy TP jesdt w ultimie za 199zł ja juz zamowilem lepiej dmuchac na zimne:)
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
ja TP i GC kupię dopiero jak stanieje.szkoda forsy lepiej poczekać parę tygodni...miesięcy...lat...
Zaloguj się na Ogame na Uni 4 i wejdĽ do sojuszu Red Dragon lub ZaRaZki!
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”