Jak przejść dno studni??

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Jak przejść dno studni??

Postautor: sEbeQ13 » 19 października 05, 19:08

Chyba nie będę pisać o co chodzi... :)
Pytam się bo jest dam dużo :10
Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 października 05, 19:33

Mam pytanie grałes wogoole kiedys w OoT lub przeszles ja??
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 19 października 05, 19:41

W OoT doszedłem do pustynnego kolosa :) 8) , przeszdłem go małym linkiem :D zacząlem grać dużym, ale bardzo mało nim przeszedłem :| (chyba tylko otworzyłem drzwi dokładnie nie pamiętam). A potem... trrraach!!!! Komputer do czyszczenia... okazało się , że mam cały zawirusowany i wszystko pokasowali... razem z savami... :cry: :cry: :cry:

P.S te trrraach to znaczyło, że zabrali go jak byłem w szkole...
Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 października 05, 19:45

Wiesz co skoro doszedłes do kolosu w OoT to zapewne przeszedles dno studni,ktore nie rozni sie tak bardzo od tego z OoT.Czasem warto sie troche pomeczyc ze miec z tego satysfakcje,a nie od razu na forum jak przejsc dno studni,przeciez jeszcze sa porady i solucje od czego to jest jak sadzisz?? :wink:

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 19 października 05, 19:52

Tak, wszystko do kolosa.(tylko nie pisz , że w MQ dno studni jest takie samo jak w OoT bo nie jest!)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 19 października 05, 19:58

Ale masz problem :? .....A nie lepiej zajrzeć do jakiejś solucji :?: :?:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 19 października 05, 19:59

Męczyłem się ze dwie godziny i nie znalazłem lupy prawdy :!: :cry:

[ Dodano: Sro 19 Paź, 2005 ]
GDZIE??????? :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 października 05, 20:01

Wiesz co ja se ta MQ scigne i przejdem jeszcze raz bo nie sadze ze jest ona tak bardzo trudna,zapewne trudniejsza od OoT,ale chyba nie az tak duzo,poza tym nie pamietam zebym sie tak przy MQ meczyl.Wiem ze MM miala czasem trudniejsze momenty,ale MQ nie przypominam zebym sie tam zaciol. Nie sadze zeby MQ byla az tak bardzo zmieniona od OoT zapewne pozmioeniali tu cos dodali moze jakis przeciwnikow dodatkowych zapodali ,ale ogoolnie lokacji nie zmienili.Przeciez OoT,a MQ to jedna i ta samam gra tyle tylko iz MQ jest trudniejsza nie zrobili z niej nowej gry. Widze twoje problemy z tego wzgledu ze zapewne jak przechodziles OoT masz luki przez co W MQ nie radzisz sobie tak dobrze i to zapewne jest przyczyna
Ostatnio zmieniony 19 października 05, 20:14 przez Gangsta, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 19 października 05, 20:12

Pewnie tak.......A kiedy OoT przechodziłeś :?: :?: Może tak dawno,że poprostu niektórych momentów nie pamiętasz............

[ Dodano: Sro 19 Paź, 2005 ]
Co do tej solucjii(znowu :lol: )to jest i do MM(chba to ciebie nie interesuje :wink: ) i do OoT :wink:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 19 października 05, 20:17

MM? To pewnie majora's mask... Wybaczcie ale dla mnie MM jest beznadziejna (rzecz gustu)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 19 października 05, 20:23

Każdy inne gierki lubi,nie :?: :?: :wink:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 października 05, 20:31

Gdy już będziesz w studni idź przed siebie prosto na ściane (jest fałszywa) (zapamiętaj to miejsce) następnie skieruj się w lewo (idź wzdłuż “rzeki”) ,aż dojdziesz do dużego wgłębienia ,wskocz do niego i wyjdź po lianach ,po czym przejdź przez drzwi. Znajdziesz się w pomieszczeniu z trumnami i pochodniami za pomocą Patyka Deku (ang.Deku Stick) zapal wszystkie nie palące się pochodnie ,a otworzą się trumny ,w jednej z nich będzie klucz ,weź go i wróć się do pomieszczenia z „rzeką”. Idź nią dalej ,aż dojdziesz do miejsca gdzie będzie namalowana Trójmoc (ang. Triforce). Stań na niej i zagraj Kołysanke Zeldy (ang.Zelda Lulayby) ,wtedy „rzeczka” wyschnie J. Gdy nie będzie już wody wróć się prawie do początku studni. Tam będzie teraz duża dziura która wcześniej była wypełniona wodą (pamiętasz?) ,wejdź do niej prześlizgnij się przez mały otwór. Pokonaj pająka i urzyj klucza by otworzyć drzwi. Teraz będziesz walczył/a z mini bossem. Atakuj go gdy opóści głowe. Po wygranej walce otwórz skrzynie i weź Lupe Prawdy. Teraz już możesz przenieść się do przyszłości i udać się do świątyni Cienia (ang.Shadow Temple).
Dokladnie sproobuj przejsc tak w ten sposob,albo wskrocie zagraj kolsysanke na znaku triforce obmizy sie poziom wody i atm gdzie byla dziurana poiczatku wejdz przeslizgnij sie otworz drzwi(przed tem musisz miec klucz) i tam bedzie taki potwor ktoremy wystaja rece z ziemi.Gdy reka Cie zlapie idzie w twoim kierunku takie bedziewie starasz sie wyrwac i zaczynasz ladowac kombosy w tego potwora tak z 3,4 razy i po nim i masz lupe prawdy takie trudne powtarazam sie no ale to nie jest trudne
P.S tez nie lubile MM poki nie zaczolem grac dluzej jest swietna wprawdzie wedlug mnie troche gorsza od OoT , no,ale za to ma kilka lepszych lokacji i ładniejksza grafike

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 19 października 05, 20:35

Mój brat grał w MM,ale mu się znudziła :mrgreen:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 października 05, 20:43

Ja sam prawie cala MM przeszlem pozniej niestety byl format i lipa,no ale trzeba znowu se scignac MM bo mi sie fesss podoba :mrgreen:

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 20 października 05, 07:36

Do Gangsty: skoro dobrze wiesz jak przejść MQ to czemu nie dasz tej solucji na stronę? :?: (myślę, że PiotrW by się ucieszył).
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time-Master Quest”