Dojście do 2 świątyni. Problem.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Dojście do 2 świątyni. Problem.

Postautor: ganon » 29 marca 09, 13:29

Przepłynąłem przez mgłę i dopłynąłem na wielką wyspę wyspę gdzie jest oznaczona 2 perła.Doszedłem do pewnej jaskini gdzie musiałem ją otworzyć Bomb Flower.I tam była książka oraz mapa.Oczywiście wszystko przerysowałem czyli 2 krzyżyki i jakaś strzałka.Popłynąłem do wyspy gdzie mi strzałka mi pokazała i tam był domek i jakiś dziadek który mi coś mówi.No to płynę tam gdzie jest górny krzyżyk i mi się pokazuje nowa wyspa.Idę tam i tam też jest jeden domek.Tam w domku jakiś koleś mi coś nawija.Ja nic nie rozumiem.No to płynę do drugiego krzyżyka i tam jest wyspa której nie widzę na mapie.Chwilę łażę a tam są takie gadające posągi.Gadałem ze wszystkimi i nic.Niech ktoś mi pomoże.
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 30 listopada 09, 17:26

Ta pusta wyspa z tymi posągami, to wyspa złotej żaby jak dobrze pamiętam. Pogadaj z nimi w takiej kolejności: Północny-wschód, północny-zachód, południowy-zachód i zachód (czyli mniej więcej tak: najpierw z tą skałą najbardziej na prawo u góry wyspy później z tą na lewo u góry wyspy później z tą na lewo u dołu i z tą na lewo, jasniej nie potrafie xD) na środku wyspy powinna ci się pojawić jaskinia, tam pogadaj z żabą, dostaniesz tabliczkę na której będziesz rysował znaczki, dzięki temu będziesz się mógł szybciej przenosić w różne sekcje oceanu, trochę jak melodie grane na okarynie w OoT. Jak zobaczysz pływając po morzu jakaś zlotą żabę to wal ją z działa łodzi, ona ci powie jaki jest znaczek na dany teren oceanu. Ale teraz tak... chciałeś przejść do Dungeonu następnego, to ci teraz mówię jak masz iść xD
płyń na tą wyspę:
Obrazek
To jest Isle of Gust, na tej wyspie masz pełno wiatraków, musisz do każdego podejść i dmuchnąć w mikrofon, żeby zaczął się kręcić, jak wszystkie zaczną to na środku wyspy będziesz miał wejście do następnego dungeonu, jeśli sobie nie poradzisz z tymi wiatraczkami na wyspie to napisz, powiem ci jak ją całą przejść
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”