Super Smah Bros Brawl - wszystko ogólem
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Idę o zakład, że koffane Nintendo jak zwykle nas nie zawiedzie i inne zestawienia kolorystyczne będą tak tandetne, że żal patrzeć. Zawsze inne kolorki są beznadziejne- jak Samus w kolorze gumy do żucia (różowej) czy fioletowo-żółto-czewrwony Ness...
Ty jesteś chłopakiem...a Peach nie dość, że dziewczyną, to jeszcze taką "dziewczyńską dziewczyną"
Ty jesteś chłopakiem...a Peach nie dość, że dziewczyną, to jeszcze taką "dziewczyńską dziewczyną"
She's got everything I need, pharmacy keys
Deedlith_Anthy pisze:jak Samus w kolorze gumy do żucia (różowej) czy fioletowo-żółto-czewrwony Ness...
To faktycznie wyglądało obrzydliwie. Aż starch pomyśleć co by było gdyby zrobili różowy strój dla Zero Suit Samus .
Deedlith_Anthy pisze:Ty jesteś chłopakiem...a Peach nie dość, że dziewczyną, to jeszcze taką "dziewczyńską dziewczyną"
Ech... Jak ja nie lubię kiedy dziewczyny są tak bardzo "dziewczyńskie". Nie mówie żeby były takie jak Daisy ale bez przesady .
Deedlith_Anthy pisze:koffane Nintendo
Koffane? Czy ja wiem ... Najwyżej mogę uznać że uwielbiane i wychwalane w niebiosa . Kochamy Tingla! Kochamy kolorki! Kochamy Nintendo!
Tingle jako Assist Trophy w SSBB? Tylko nie to!
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Lakitu pisze:To faktycznie wyglądało obrzydliwie. Aż starch pomyśleć co by było gdyby zrobili różowy strój dla Zero Suit Samus
Czekaj czekaj, będzie jeszcze lepiej(tzn. gorzej). Różowo-czerwono-żółta Sam?
Lakitu pisze:Ech... Jak ja nie lubię kiedy dziewczyny są tak bardzo "dziewczyńskie". Nie mówie żeby były takie jak Daisy ale bez przesady
Haha, ja też nie...Gdybym była taka, to bym pewnie siedziała na jakimś The Sims Central
Lakitu pisze:Koffane? Czy ja wiem ... Najwyżej mogę uznać że uwielbiane i wychwalane w niebiosa . Kochamy Tingla! Kochamy kolorki! Kochamy Nintendo!
Tingle jako Assist Trophy w SSBB? Tylko nie to!
To "Koffane" to ironia...xD Czy oni naprawdę nie umieją dobrać więcej niż 1 ładny zestaw kolorystyczny? Wszystkie poza tymi podstawowymi, oryginalnymi są obrzydliwe.
A Tingle mówimy NIE!
She's got everything I need, pharmacy keys
Deedlith_Anthy pisze:Różowo-czerwono-żółta Sam?
Nie no litości. Może jeszcze nałoży na twarz 2kg fluidu wymaluje się jak czarownica i będzie piękna jak z obrazka .
Deedlith_Anthy pisze:Haha, ja też nie...Gdybym była taka, to bym pewnie siedziała na jakimś The Sims Central
STRONY O SIMSACH cieszą sie powodzeniem. Ja osobiście nie wiem jak można w to grać. Po co mam wycierać podłogę w Simsach skoro jak zrobię to w rzeczywistości to będzie z tego większy pożytek .
Mam nadzieję że w SSBB nie dowalą tony Pokemonów a później będą się chwalić że jest 100 postaci . To nie Pokemon Battle.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
A ja bym chciał żeby każda postać w nowym smashu miała po np. dwa kostiumy.
Np. Wario ma kostium z WarioWare, jego drugim kostiumem byłby jego podstawowy fioletowo żółty - znany z gier, Link ma Green Tunic, a jego drugim byłby np. Zoras Armor itd.
Np. Wario ma kostium z WarioWare, jego drugim kostiumem byłby jego podstawowy fioletowo żółty - znany z gier, Link ma Green Tunic, a jego drugim byłby np. Zoras Armor itd.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Jakby postacie wyglądały w innych kolorach?
Zobaczcie TUTAJ - nie jest najgorzej hehe
Zobaczcie TUTAJ - nie jest najgorzej hehe
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No fakt niektóre kolory nie pasują do danej postaci, np. fiolet do Solid Snake'a [blee] itd.
(właściwie to żaden kolor tam do niego nie pasuje - poza podstawowym).
(właściwie to żaden kolor tam do niego nie pasuje - poza podstawowym).
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
MasterLink pisze:Np. Wario ma kostium z WarioWare, jego drugim kostiumem byłby jego podstawowy fioletowo żółty - znany z gier, Link ma Green Tunic, a jego drugim byłby np. Zoras Armor itd.
To bardzo dobry pomysł tylko że takich kostiumów np. dla Linka jest 2 a wiadomo że może walczyć 4 Linków naraz. I co wtedy?
Deedlith_Anthy pisze:I właśnie w tym problem..najlepiej jakby nowe kostiumy zrobili po prostu xD
Jak ja lubię odpowiadać czyimiś postami .
MasterLink pisze:Zobaczcie TUTAJ - nie jest najgorzej hehe
Wondercrow pisze:I jednak jesr rozowa zero suit Samus
W tym różowym (fioletowym?) stroju wygląda okropnie. Blee...
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Lakitu pisze:To bardzo dobry pomysł tylko że takich kostiumów np. dla Linka jest 2 a wiadomo że może walczyć 4 Linków naraz. I co wtedy?
EEE... Te dodatkowe stroje dla postaci byłyby w rodzaju special costume np Zora's Armor Linka - mogłyby również zmieniać kolory - postać miałaby inne ubranie i kolor, a nie jak to było w SSB/Melee tylko kolor. A poza tym mamy jeszcze Magic Armor dla Linka + autorzy jeszcze mogą dołożyć tryb costumizacji(!) postaci (tego raczej nie zrobią)
Wróć do „Super Smash Bros.Brawl (Nintendo Wii)”