a.. oprócz Zeldy ??
Moderator: Moderatorzy
Zgadzam się, PieCet służy do Surfowania po Necie, robienia tabelek z anime:) itp. do grania słuzą konsole. Nie wiem jak można grać w RPG klikając na wroga(bardzo dynamiczne:)) albo np. w bijatykę na klawiaturze. Moim zdaniem jedynymi grami w jakich sprawdza sie myszka i klawiatura to strategie/ekonomiczne
8=============D
- nierdzik ;)
- Kokiri
Sorry Yoda Pomyłeczka ------> JK3:Jedi Academy no i jeszcze KOTOR !
[ Dodano: Wto 15 Mar, 2005 ]
Nie zgadzam się z Wami (Zero, Shizo, Ali, Owcash) Jakbyście chcieli grać np. Star Wars: Jedi Academy na Gacku, bez pomocy myshki, hę ? Albo w GTA3,4 & 5 ? Tu chodzi o chodzenie (masło maślane ) na klawiaturze a poruszaniu ekranem myszką (?) .... chyba Ale w końcu każdy ma swoje zdanie i każdy lubi grać w to... w co lubi grać
[ Dodano: Wto 15 Mar, 2005 ]
Nie zgadzam się z Wami (Zero, Shizo, Ali, Owcash) Jakbyście chcieli grać np. Star Wars: Jedi Academy na Gacku, bez pomocy myshki, hę ? Albo w GTA3,4 & 5 ? Tu chodzi o chodzenie (masło maślane ) na klawiaturze a poruszaniu ekranem myszką (?) .... chyba Ale w końcu każdy ma swoje zdanie i każdy lubi grać w to... w co lubi grać
...Windmill, Windmill for the land, learn forever hand in hand...
- nierdzik ;)
- Kokiri
Uh troche by wymieniac.. ale ulubione:
Chrono Cross
Wszystkie final fantasy jakie istnieją
Terranigma
Gothic 1 (2wg mnie do chrzanu)
Kirby (all części)
Mega Man 64 (i dwie pierwsze częsci na NES-a)
Super Smash Bros
Mario 64
Mario Kart
Conker's BFD
Chrono Cross
Wszystkie final fantasy jakie istnieją
Terranigma
Gothic 1 (2wg mnie do chrzanu)
Kirby (all części)
Mega Man 64 (i dwie pierwsze częsci na NES-a)
Super Smash Bros
Mario 64
Mario Kart
Conker's BFD
All your base are belong to us!!!!
(pamiętacie? to ja Lord_dabla:D)
Moje ulubione gry to:
Gry od "Szkwaru"(dla ni kumatych Square(-Enix))
-Chrono Cross(najlepsza gra na świecie)
-Final Fantasy X(kolejna najlepsza gra na świecie)
-Musashi Samurai Legend(Action-RPG od Square trzy razy lepszy od Zeldy, dynamiczna walka, jumanie umiejętności wrogów, wypas bronie:P, mangowa grafika:P i wogle wypas, jeszcze jedna najlepsza gra na świecie)
Teraz najlepsze gry od Capcom:
-Devil May Cry
-Megaman Zero
-Viewtiful Joe
-Onimusha
A to pozostałe
-Harvest Moon:BTN, AWL(choć nie grałem) i jak wyjdzie to SoH(no i kolejne najlepsze gry:P)
-SSX3
Dużo tych najlepszych gier na świecie
Gry od "Szkwaru"(dla ni kumatych Square(-Enix))
-Chrono Cross(najlepsza gra na świecie)
-Final Fantasy X(kolejna najlepsza gra na świecie)
-Musashi Samurai Legend(Action-RPG od Square trzy razy lepszy od Zeldy, dynamiczna walka, jumanie umiejętności wrogów, wypas bronie:P, mangowa grafika:P i wogle wypas, jeszcze jedna najlepsza gra na świecie)
Teraz najlepsze gry od Capcom:
-Devil May Cry
-Megaman Zero
-Viewtiful Joe
-Onimusha
A to pozostałe
-Harvest Moon:BTN, AWL(choć nie grałem) i jak wyjdzie to SoH(no i kolejne najlepsze gry:P)
-SSX3
Dużo tych najlepszych gier na świecie
8=============D
Tak sądzisz? To chyba nigdy nie grales w chrono crossa! Zgadzam sie z Zero ze to jedna z lepszych gier na świecie. Poza tym kady moze miec swoje ulubione gry i nie obrazaj innych ktorzy sądza inaczej. Zaprzeczam sam sobie? Byc moze...
All your base are belong to us!!!!
CC wymiata. Przepiękna grafika, muzyka(najbardziej podoba mi się ta po pokonaniu bossa). Wspaniała gra, którą chce się ukańczać w nieskończoność, nawet po zdobyciu wszystkich summonów, czarów i zakończeń. Szkoda, że FF ma tylko jedno zakończenie.
Musashi jest duuuuuużo lepszy od Zeldy, ostatnio męczyłem się kilka godzin, żeby zdobyć rangę "S" w rozpier**lance na Flying Machine:P
Musashi jest duuuuuużo lepszy od Zeldy, ostatnio męczyłem się kilka godzin, żeby zdobyć rangę "S" w rozpier**lance na Flying Machine:P
8=============D