Świątynia lasu solucja

Moderator: Moderatorzy

Link_PL
Kokiri
Kokiri

Świątynia lasu solucja

Postautor: Link_PL » 27 stycznia 06, 19:39

Jak to przejść błagam o zrozumiałą i od początku solucje bo ta na stronie jest jakaś dziwna

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 28 stycznia 06, 10:28

LOL! Napisałeś dwa takie tematy... Poprostu musisz wchodzić do takich tuneli, ze widać ciemność(trudno to określić), te co cię wyżucają mają widoczną taką teksturke... Naprawde ciężko jest to wytłumaczyć :P A jak solucja jest dla ciebie nie zrozumiała to przechodz bez niej!
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 28 stycznia 06, 18:03

Link_PL jak ty masz na takim poziomie trudnosci to se nie wyobrazam,jak ty masz zamiar przejsc np: Świątynie wody :| Najlepiej graj bez solucji ja gram tak od zawsze nie potrzebna mi jest wcale solucja sam troche pogłówkowałem i gites,a nie takie granie z solucja co 5 sek. zerkanie co trzeba dalej zrobic.Zreszta jak masz jakikolwiek problem to staraj sie go wyrazic bardziej zrozumiale,albo najlepiej skopiuj kawalek solucji wktorym jestes akurat momencie i gdzie masz problem i zapodaj,wtedy kazdy z nas bardziej bedzie mial rozjasniony obraz,a przez to bedzie mogl Ci dokladnie wytłumaczyc.Pisze tak ogoolnie zebys wiedzial i nie dawal teksow typu "jestem obok drzewa i niewiem co ma zrobic".Mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi.
btw.tak na przyszłośc nie dawaj dwoch tych samych tematow bo zasmiecasz forum i admin ci je pokasuje,pamietaj o tym :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”