Świątynia lasu solucja
Moderator: Moderatorzy
Świątynia lasu solucja
Jak to przejść błagam o zrozumiałą i od początku solucje bo ta na stronie jest jakaś dziwna
LOL! Napisałeś dwa takie tematy... Poprostu musisz wchodzić do takich tuneli, ze widać ciemność(trudno to określić), te co cię wyżucają mają widoczną taką teksturke... Naprawde ciężko jest to wytłumaczyć A jak solucja jest dla ciebie nie zrozumiała to przechodz bez niej!
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Link_PL jak ty masz na takim poziomie trudnosci to se nie wyobrazam,jak ty masz zamiar przejsc np: Świątynie wody Najlepiej graj bez solucji ja gram tak od zawsze nie potrzebna mi jest wcale solucja sam troche pogłówkowałem i gites,a nie takie granie z solucja co 5 sek. zerkanie co trzeba dalej zrobic.Zreszta jak masz jakikolwiek problem to staraj sie go wyrazic bardziej zrozumiale,albo najlepiej skopiuj kawalek solucji wktorym jestes akurat momencie i gdzie masz problem i zapodaj,wtedy kazdy z nas bardziej bedzie mial rozjasniony obraz,a przez to bedzie mogl Ci dokladnie wytłumaczyc.Pisze tak ogoolnie zebys wiedzial i nie dawal teksow typu "jestem obok drzewa i niewiem co ma zrobic".Mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi.
btw.tak na przyszłośc nie dawaj dwoch tych samych tematow bo zasmiecasz forum i admin ci je pokasuje,pamietaj o tym
btw.tak na przyszłośc nie dawaj dwoch tych samych tematow bo zasmiecasz forum i admin ci je pokasuje,pamietaj o tym
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”