Pytania?
Moderator: Moderatorzy
ja wybralem ''całkiem spoko'' bo gra jest dosyć dobra ale do ''wspaniała'' jeszcze jej trochę brakuje(jakieś pół kilometra ).
Zaloguj się na Ogame na Uni 4 i wejdĽ do sojuszu Red Dragon lub ZaRaZki!
Ja tez wybrałem całkiem spoko
ale tera mam pytanie :
gdzie jest ten flet takiego kolesie co w ciemnym świecie (albo jasnym niepamientam)
co siedzi na pieńku na takiej polanie
i jeszcze jak wejśc do tej świątyni tej co jest tablikczka "no etrance no escpace"
czy jakos tak wiem że to znaczy "nie ma wejścia nie ma wyjścia"
ale tera mam pytanie :
gdzie jest ten flet takiego kolesie co w ciemnym świecie (albo jasnym niepamientam)
co siedzi na pieńku na takiej polanie
i jeszcze jak wejśc do tej świątyni tej co jest tablikczka "no etrance no escpace"
czy jakos tak wiem że to znaczy "nie ma wejścia nie ma wyjścia"
NEWS ?ci?gam se Włatców Móch
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
'Nat guwienikem lata mócha
hce tam usion?ć lecz wiatr dmuha
wienc kópiła se parawan
lecz guwienko zabral pawian'
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Jak butelką mam łapać wróżki? Słyszę tylko brzdękanie errora ;/.
Czy w świątyniach jest coś takiego jak teleport do bossa? Chodzi mi o coś w stylu teleportów z tych colorowych zeld.
No i a propo teleportów. Czy mogę jakoś sam swobodnie poruszać się między światami? Z tego co zauważyłem lusterko działa tylko w jedną stronę 0o...
Czy w świątyniach jest coś takiego jak teleport do bossa? Chodzi mi o coś w stylu teleportów z tych colorowych zeld.
No i a propo teleportów. Czy mogę jakoś sam swobodnie poruszać się między światami? Z tego co zauważyłem lusterko działa tylko w jedną stronę 0o...
1. Nie butelką, a siatką na owady/motyle/cokolwiek którą możesz dostać w Kakariko Village.
2. Teleportów takowych brak. W zakresie świątyni możesz jedynie lustereczkiem cofnąć się
do wejścia. Jak zginiesz to "łan mor tajm" i cały dungeon musisz przejść. <już bez zbierania
kluczy, Chwała Matce>
3. Jeśli przeskakujesz używając lusterka, to w miejscu w którym się pojawiłeś powinien być taki jakby dymek <?>. Jeśli używałeś teleportu, a wcześniej zostawiłeś właśnie ten dymek to powinien się "zresetować" i możesz znowu przeskoczyć swobodnie między wymiarami używając lusterka. Innymi słowy, lusterkiem możesz otworzyć tylko jedno przejście, na raz.
2. Teleportów takowych brak. W zakresie świątyni możesz jedynie lustereczkiem cofnąć się
do wejścia. Jak zginiesz to "łan mor tajm" i cały dungeon musisz przejść. <już bez zbierania
kluczy, Chwała Matce>
3. Jeśli przeskakujesz używając lusterka, to w miejscu w którym się pojawiłeś powinien być taki jakby dymek <?>. Jeśli używałeś teleportu, a wcześniej zostawiłeś właśnie ten dymek to powinien się "zresetować" i możesz znowu przeskoczyć swobodnie między wymiarami używając lusterka. Innymi słowy, lusterkiem możesz otworzyć tylko jedno przejście, na raz.
Wróć do „Legend of Zelda: A Link to the Past”