Rekord Guinessa
Moderator: Moderatorzy
Rekord Guinessa
Moze niektózy wiedzą, ale czy wiecie ze Zelda OoT trafila do ksiegi rokordow guinessa, jako najlepiej spredajaca sie gra?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
A wiecie że księga rekordów guinessa ukrywa całą prawdę. Na końcu jest napisane że wszystkie rekordy należą do Chucka Norrisa, a ci wszyscy ludzie tylko się do nich zbliżyli Jeżeli można to polecam http://www.chucknorris.prv.pl/
Walk on,walk on,with hope in your heart,
And you`ll never walk alone...
You`ll never walk alone.
And you`ll never walk alone...
You`ll never walk alone.
Taa zalezy pod jakim wzgledem,jelei chodzi o liczbe sprzedanych egzemplarzy to WW juz go dawno przebilo tak sie przynajmniej doczytałem
No ale TP ma wilekie szanse przebic oot szczegolnie ze wszyscy spece z nintendo pragna aby taa czesc byla najlepsza i wkladaja w nia mase wysilku,wiec cos z tego musi byc,cos genialnego Zreszta nie dziwlbym sie jezeli ta plotka okaze sie prawdo i TP wyjdzie jeszcze pozniej niz planowano,w koncu nintendo chjce ja jak najbardziej dopiescic by na kazdym kroku budzila zachwyt
No ale TP ma wilekie szanse przebic oot szczegolnie ze wszyscy spece z nintendo pragna aby taa czesc byla najlepsza i wkladaja w nia mase wysilku,wiec cos z tego musi byc,cos genialnego Zreszta nie dziwlbym sie jezeli ta plotka okaze sie prawdo i TP wyjdzie jeszcze pozniej niz planowano,w koncu nintendo chjce ja jak najbardziej dopiescic by na kazdym kroku budzila zachwyt
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”