Quiz zelda ocarina of time
Moderator: Moderatorzy
No, a więc tak :] dajesz pause i najeżdżasz na proce, tak żeby kręciły się wokół niej 4 kuleczki:]. Naciskasz na prawy, lewy lub dolny żółty przycisk na padzie i proca ustawia się na niego. Teraz gdy wyłączysz pause i naciśniesz na przcisk, na ktory wybrałeś proce, możesz jej urzywać :] Uffff, mam nadzieje, ze jest to w miare zrozumiałe :]
Serio te kuleczki są tylko w majora;s mask O kurde a mi sie wydawało ze w ocarinie tez. Ale mozliwe, bo dawno nie włańczałam ocariny. ostatnio grałam w majora's mask
No dobra ale przejdźmy do pytania
Ile jest tych wszystkich dużych kwatków co latają i cie atakują na polu Hyrule (sama się chętnie dowiem , bo nigdy nie liczyłam :mrgreen: )
No dobra ale przejdźmy do pytania
Ile jest tych wszystkich dużych kwatków co latają i cie atakują na polu Hyrule (sama się chętnie dowiem , bo nigdy nie liczyłam :mrgreen: )
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Chciał bym przyjąć do mojj redakcji 123a,Legion,Zero zarejstrujcie sie na forum to z was zrobie moderatorów http://thetemploffff.myfreebb.com
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”