Moja porąbana klasa - Kto ma głupszą
Moderator: Moderatorzy
chrno pisze:a moi kumple to zjeby i dobrze pic nie umia zamiast pójśc na wajsy to oni k**** w kiblu mędkim chlali i nauczyciel ich wyczaił to mają lekko zdeka prze******
Czy to tak trudno ocenzurować swoją wypowiedź ? Pohamuj się człowieku :evil: !! Zamiat przeklinać to sobie powstawiaj gwiazdki. :evil:
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
heh mi przeklinanie na forum nieprzeszkadza ale te gwiazdki to ze względu na admina sie robi bo jedna niektórych może top urazić a admin musi dbać o to żeby forum było "przyjazne" dla wszystkich.
na moją klase nic nie idzie a jeśli już to na mnie i na przemka (taki jeden koleś fajny) raz to faza była jak mi gościu od polskiego dał pałe za to że powiedziałem: co tutaj pisze (powinno być co tutaj jest napisane) i sie pkurzyłem i go zwyzywałem od rużnych ale i tak mialem piiatke na koniec teraz też mi wychodzi piątka niewiem czemu ale z histy to musze poprawić miałem piątke a teraz 2
na moją klase nic nie idzie a jeśli już to na mnie i na przemka (taki jeden koleś fajny) raz to faza była jak mi gościu od polskiego dał pałe za to że powiedziałem: co tutaj pisze (powinno być co tutaj jest napisane) i sie pkurzyłem i go zwyzywałem od rużnych ale i tak mialem piiatke na koniec teraz też mi wychodzi piątka niewiem czemu ale z histy to musze poprawić miałem piątke a teraz 2
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Dobra Macio94 jak ty nie chcesz troche napisac o naszej klasie to ja cos napisze
W naszej klasie są tylko 3 normalne osoby... Ja, Macio94, I jeszcze Julita nasza koleżanka reszta to debile. U nas w klasie dziewczyna płakała bo jej pani kazała sie przesiąś na inną ławke!!!! Z naszą klasą nie da sie nic zrobić, zorganizować. Kiedy ktos ma jakis pomysł np. Uciec z lekcji i powiedziec że sie pomyliły dni i myśleliśmy że wcześniej kończymy to 5 osób zwieje reszta nakabluje na nich... Poprostu nie moge sie już doczekać kiedy póde do gimnazjum!!! :twisted: ...Z Macio94
W naszej klasie są tylko 3 normalne osoby... Ja, Macio94, I jeszcze Julita nasza koleżanka reszta to debile. U nas w klasie dziewczyna płakała bo jej pani kazała sie przesiąś na inną ławke!!!! Z naszą klasą nie da sie nic zrobić, zorganizować. Kiedy ktos ma jakis pomysł np. Uciec z lekcji i powiedziec że sie pomyliły dni i myśleliśmy że wcześniej kończymy to 5 osób zwieje reszta nakabluje na nich... Poprostu nie moge sie już doczekać kiedy póde do gimnazjum!!! :twisted: ...Z Macio94
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
U nas kabli raczej nie ma na szczęście. Chyba ze da jaj cos sie powie. A dzisiaj mnie kumpel wkurzył strasznie bo znowu krecilismy filmy i bateria sie rozladowala wiec wrocilismy do mnie naladowac baterie. Pomyslalem ze nie bede tracil czasu i sobie pogram w zelde. Wlaczam, a on chcial zobaczyc zelde bo duzo o niej gadalem. Zaczynam grac a on zaczyna "co to za gówno?" Ja mu tlumacze ze to zajebista gra a on mi mówi "Ty chyba sam nie wiesz co mówisz!", albo "W tym jest grafa jak w króliku bugsie z PSX" Wku***ł mnie tak że nie wytrzymalem i wylaczylem gre. I to nie jest offtop bo to kolo z mojej klasy - ten skinhead.
Co jest kurde?