Moja porąbana klasa - Kto ma głupszą
Moderator: Moderatorzy
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Moja porąbana klasa - Kto ma głupszą
Przenoszę temat z działu "Modelarstwo". Piszcie tu o debilach z waszych klas.
no to moja klasa:
amadeusz - nieuk, nie wie co to rzeczownik
julek - baba (tak naprwawde to clopak), ktora ma świra
roksana - -II- (tylko ze nnie jest chlopakiem)
nicola - zsarozumiala baba z ktoroa wszyscy chca chodzic
misia - to co julek tylko na odwrót
mikołąj - master.g (ma hakera dlatego nie wchodzi na forum)
mikołaj - imp
maciej - ktos kto bardzo wkurza
tobiasz - ten co mowi Link + Zelda.....
tobiasz (ja Very Happy ) przeowdniczący - ktos kogo prawie nikt nie lubi
amadeusz - nieuk, nie wie co to rzeczownik
julek - baba (tak naprwawde to clopak), ktora ma świra
roksana - -II- (tylko ze nnie jest chlopakiem)
nicola - zsarozumiala baba z ktoroa wszyscy chca chodzic
misia - to co julek tylko na odwrót
mikołąj - master.g (ma hakera dlatego nie wchodzi na forum)
mikołaj - imp
maciej - ktos kto bardzo wkurza
tobiasz - ten co mowi Link + Zelda.....
tobiasz (ja Very Happy ) przeowdniczący - ktos kogo prawie nikt nie lubi
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
moja klasa to same lapsy takie bo ja chodze do A a to jest niby ajleprza klasa ale ja sie niedaje zawsze robimy sobie jakąś rozkmine z kolegami którzy niesą lapsami. Jest u mnie taki jeden mega mega super hiper zamulasty gosciu a ma ksywe dziuras. jesu jaki on jest sztywny. on ma wrzuty wstylu: zostaw mnie w spokoju ty prymitywie. jego marzeniem jest wyjechać do hiszpanii i tańcvzyć flamenco i chce też być prawnikiem. na lekcjach siedzi z założąną nogą na noge. to co mówie naprawde niodwzoruje tego jaki on jest ale uwierzcie mi gdybyście go poznali to byscie sie dopiero przekonali ze jednak takie osoby istnieją na ziemi
u mnie to baby się same pchają do naszej (chlopaków) szatni i sie przy nas przebierają czasami ;]
Tobijas pisze:dokladnie. albo fajnie sie podglada baby bo na zwyklej lekcji baby sie nie rozbieraja
u mnie to baby się same pchają do naszej (chlopaków) szatni i sie przy nas przebierają czasami ;]
Gdy skończyłam podstawówkę to się cieszyłam że więcej nie zobaczę niktórych osób z mojej klasy. Rozpoczyna się 1 rok w gimnazjum a tu niespodzianka. 85% Mojej nowej klasy to osoby z podstawówki z którymi chodziłam do jednej klasy przez 6 lat a teraz męcz się człowieku z nimi jeszcze przez 3 lata :evil: Jednak niektórzy się zmienili na lepsze i to nawet dobrze się stalo.
Z życia mojej klasy:
niektóre przewinienia z 1 klasy gim.:
Rozwalenie umywalki w łazience
3 antyramy poszły się paść
Jeden koleś splunął nauczycielowi na zeszyty (tak dawaliśmy gościowi w kość że prawie doprowadziliśmy go do płaczu)
2 klasa:
Zostaliśmy zawieszeni na pół roku w prawach ucznia (koniec z np, bz i numerkiem niepytanym )
Wyrzucenie uszczelki z okna przez inne okno (uszczelka zniknęła z klasy w której nie mieliśmy jeszcze lekcji, ale z nowu nasza klasa jest winna)
W związku z zawieszeniem ominęły nas 2 dyskoteki
Ostatni rok:
Złamanie klucza do szatni
zniszczenie drzwi (czego akurat my nie zrobiliśmy ale widzicie do czego moja klasa jest zdolna więc większość zniszczeń idzie na moją klasę :evil: )
Gdyby nie 3 osoby to tych zniszczeń by nie było. Ogólnie nasza klasa jest w porządku tylko te 3 osoby psują nam opinię
Do końca roku jeszcze trochę zostało więc może jeszcze tu kiedyś coś zamieszcze
Z życia mojej klasy:
niektóre przewinienia z 1 klasy gim.:
Rozwalenie umywalki w łazience
3 antyramy poszły się paść
Jeden koleś splunął nauczycielowi na zeszyty (tak dawaliśmy gościowi w kość że prawie doprowadziliśmy go do płaczu)
2 klasa:
Zostaliśmy zawieszeni na pół roku w prawach ucznia (koniec z np, bz i numerkiem niepytanym )
Wyrzucenie uszczelki z okna przez inne okno (uszczelka zniknęła z klasy w której nie mieliśmy jeszcze lekcji, ale z nowu nasza klasa jest winna)
W związku z zawieszeniem ominęły nas 2 dyskoteki
Ostatni rok:
Złamanie klucza do szatni
zniszczenie drzwi (czego akurat my nie zrobiliśmy ale widzicie do czego moja klasa jest zdolna więc większość zniszczeń idzie na moją klasę :evil: )
Gdyby nie 3 osoby to tych zniszczeń by nie było. Ogólnie nasza klasa jest w porządku tylko te 3 osoby psują nam opinię
Do końca roku jeszcze trochę zostało więc może jeszcze tu kiedyś coś zamieszcze
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: