chcecie se pograć
Moderator: Moderatorzy
chcecie se pograć
chcecie se fajnie pograć
wejdcie nawww.ogame.pl
zalogujcie się na uniwersum 12 i grajcie jak już sie troche rozbudujecie to wejdzcie w szukaj-->tag sojuszu i wpiszcie SMP
to was do sojuszu wciągne!!!!!!!!!!!! ba mam tylko & członków
wejdcie nawww.ogame.pl
zalogujcie się na uniwersum 12 i grajcie jak już sie troche rozbudujecie to wejdzcie w szukaj-->tag sojuszu i wpiszcie SMP
to was do sojuszu wciągne!!!!!!!!!!!! ba mam tylko & członków
a ?wistak siedzi bo sreberka były z przemytu
tata ma 36 a brat 8
Zaloguj się na Ogame na Uni 4 i wejdĽ do sojuszu Red Dragon lub ZaRaZki!
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wiem to jest straszne. Ja sie szybko pogodzilem choc jeszcze kilka lat temu nie wyobrazalem sobie ze moge stracic ktoregos z rodzicow. To jest taka rzecz przez która szybciej sie dojrzewa i widze to po ludziach. Ja i kumpel ktory stracil dziadka niedawno wydajemy sie jacys powazniejsi ( choc wiekszosc czasu to se jaja robimy) od innych kumpli. U mnie w kwietniu kilka dni po urodzinach moich bedzie rocznica druga.
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Ja ci sie nie dziwie. Mi ciezko bylo strasznie na dzien ojca jak wszyscy chodzili po prezenty albo gadali o tym. Ale sie ostro wkurzylem na wychowawczynie moja bo jak to sie stalo to ta szmata poprosila mnie zebym poszedl gdzies po cos do innej klasy a w tym czasie powiedziala calej klasie zeby sie ze mną nie bawili i nie gadali do mnie bo ja chce siedziec sam. Skąd ona ku**a wie czego ja chce?! Mi sie wydaje ze czlowiek potrzebuje wsparcia rodziny i przyjaciol. Na szczescie kumple mi powiedzieli o tym. I denerwuje mnie teraz strasznie jak kumple klną na swoich ojców. Ja im zawsze mowie ( jak glupio by to nie brzmialo ) zeby tak nie mowili bo nie wiedza co to jest stracic tak bliska osobe.
Co jest kurde?