Ulubiona konsola current-gen
Moderator: Moderatorzy
Ulubiona konsola current-gen
Moim zdaniem najlepszą z tych konsol jest PS2. Najlepsze gry, najładniejsza obudowa:) Jest wypas:) i wogóle. Na X`a nie ma prawie wogle dobrych gier(podoba mi się z 5 albo i mniej, a pozatym to same tępe strzelanki i zdałnione PeCetowe RPG) mimo najwyższych parametrów najbardziej nie lubię właśnie tego pudła. GCN - dobra konsola(bezawaryjna) ma kilka dobrych gier(Harvest Moon: AWL,Zelda:WW, Metroid Prime/Echoes, Final Fantasy:CC) parametry całkiem dobre, aler nie prześcignie PS2 ma za mało dobrych gier:) a więc P2 rządzi:)
Ostatnio zmieniony 17 marca 05, 21:07 przez Zero, łącznie zmieniany 1 raz.
8=============D
- nierdzik ;)
- Kokiri
- Hero of Wind
- Kokiri
PS2 za Final Fantasy X(no i ewentualnie X-2), Jak&Daxter(seria), Ratchet&Clank(seria), Devil May Cry(seria), Onimusha(seria), Viewtiful Joe 1&2(na GC też jest), Metal Gear Solid 2&3. I która tu jest lepsza:P
GCN za Harvest Moon, Zelda:WW(przede wszystkim te dwie), Pigmeje:P(znaczy się Pikminy:P), Mario Kart, Metal Gear Solid:The Twin Snakes no i znów Viewtiful Joe
GCN za Harvest Moon, Zelda:WW(przede wszystkim te dwie), Pigmeje:P(znaczy się Pikminy:P), Mario Kart, Metal Gear Solid:The Twin Snakes no i znów Viewtiful Joe
8=============D
Re: Zero nie ma racji!!!
ktoś zranił moje uczucia pisząc to
Moja ulubioną konsolą jest ...
Jeden z najpiękniejszych tworów "Nintendo" tak zwany *****PEGASUS*****
TAK TAK moi państwo ten stary dziadek ma swą duszę
Moja ulubioną konsolą jest ...
Jeden z najpiękniejszych tworów "Nintendo" tak zwany *****PEGASUS*****
TAK TAK moi państwo ten stary dziadek ma swą duszę
Powiem wam najlepszą konsola jest Ps2, tylko na niej sa gry serii mgs (choc na gc powstal remake) czy final fantasy(ff cc to hala), Gc tez jest spoko ale nie ma dvd choc ma lepsza karte graficzna i szybkosc czytania plyt
[ Dodano: Wto 26 Kwi, 2005 ]
A tak przy okazji Nes (pegazus) jest nintendo pełna nazwa brzmi Nintendo Entertainmet System / Famicon czyli to jest konsola nintendo
[ Dodano: Wto 26 Kwi, 2005 ]
A tak przy okazji Nes (pegazus) jest nintendo pełna nazwa brzmi Nintendo Entertainmet System / Famicon czyli to jest konsola nintendo
- Hero of Wind
- Kokiri
Wiem, że NES jest, ale nie PEGASUS
Famicom to skrót od Family Computer.
Powiem krótko: MGS2:Substance jest wyjebisty:)
Konsola nie może być najlepsza z powodu zaledwie kilku serii gier... przecież to właśnie na PSX/PS2 ukazałysię najlepsze tytuły(Final Fantasy VI-XI, Chrono Cross, Legend of Mana, Harvest Moon:Back to Nature<w PSXExtreme dostał 8, ale dla mnie to jedna z najlepszych gier na świecie:), ale trza przyznać, że na NGC jest jeszcze lepsza część:)>MGS`y, Onimusha, Devil May Cry, dla niektórych GTA...):P
Ostatnio zmieniony 20 maja 05, 10:12 przez Zero, łącznie zmieniany 1 raz.
8=============D