Jakie bronie/przedmioty pojawia sie w Zeldzie TP??

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 4 stycznia 06, 13:07

taka LoZ była by niezła, bo wtedy po przejściu gry (zabicie głównego boss'a) graczowi nie nudziło by się - Bo w większości LoZ'ów pozostają tylko mini gry (jeśli są na jakieś fajne przedmioty to O.K , ale jak na forse.... | Jak masz 999 rupi to nie chce ci się w to grać bo się boisz, że przegrasz :? ) Mi by pasowało coś w stylu właśnie zmieniającego się klimatu gry i np. wielu zakończeń (można by było więcej czasu spędzić przy grze) i spora długość gry (udanej oczywiście :wink: ), bo nie nawidzę tych, którzy grają w tylko krótkie gry by się podniecić jej przejściem (bez misji tzw. "pobocznych") (np. dla mnie MC było ciut za krótkie, ale sprawę ratowały figurki i okruchy szczęścia :D ) Mi TP by się marzyło tak:
- spora długość gry
- misje poboczne
- wiele zakończeć (to chyba nie realne :| Musieliby premierę przesunąć :| )
- zmiana klimatu (na zasadzie dzień/noc )
-fajne minigierki
-ciekawe bossy (w większości loZ'ów są te same | Np. ta ameba w JJ) / fajne leVele / eXtra główny boSS (tylko nie Ganon :wink: )
- niezła fabuła :D

P.S
Sorki za OFF Topic :?
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 4 stycznia 06, 17:25

Misiokmaster mozesz pisać ksiązki calkiem niezle to przedstawiles,Powaga,dokladnie w pelni sie ztobą zgadzam.
Mr.M tez dobrze piszesz,
spora długość gry - bedzie długgaaaa ponad 130 h grania to bardzo duzo,moze jeszcze jakies dodatki,takze o to sie nie martw :wink:
- misje poboczne - wydaje mi sie ze w nowej Zeldzie bedzie zastosowany ten patent
- wiele zakończeć - :| generalnie chyba jednak wątpie zeby bylo wiecej zakonczen choc kto wie czym nas zaskocza :wink:
- zmiana klimatu (na zasadzie dzień/noc ) To bedzie napewno,gwarantuje.Zreszta trailery to pokzywały i w gazetach o tym pisali
-fajne minigierki- tez o tym mowino ze bedzie mnostwo mini gier,jak najbardziej na plus
-ciekawe bossy- no ciekawe to one bedą napewno taa duz roslink i ten mutant na tym wielkim dziku calkiem nizle sie przedstawia robi wrazenie
- niezła fabuła to bedzie spełnione na 100 % jak pan Miyamoto zapewnial ze bedzie to najlepsza Zelda,takze fabuł bedzie napewno na najwyzszym poziomie.
Widzisz chyba cuz co nie co rozjasniłem,al etaka prawda Zelda spełnia wiekszosc wymogów i licze,zreszta nie tylko ja na rewolucje,ktora nastąpi juz za niedługo :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 4 stycznia 06, 18:02

a jaki w TP będzie główny boSS ??
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 4 stycznia 06, 18:55

Ja nie wiem ale slyszalem gdzies że Ganon ale według mnie nie ujawniali by tego przed premierą. A z tymi książkami to dzieki nawet próbowałem kiedys ale jak zaczne i przeczytam to co napisalem to mi sie nie podoba i wywalam w cholere
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 4 stycznia 06, 21:37

A ten bumerang to się nazywa Gale Boomerang i jest domem bogini wiatru :X :4
Dziwne że w Wind Wakerze pieśń przywołująca huragan nazywała sie ballad of Gales XD

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 4 stycznia 06, 22:21

:3 ja tam uważam że klepanie Ganona jest ok po co wymyślać jakiegoś ćwoka i jeszcze by się nie spodobał graczom to tak jak Raiden z MGS'a 2 Snake poszedł w odstawke i od razu Raiden został pedałkiem roku i jest tak do dziś więc uważam że Ganon pasuje jak zawsze na ostatniego bossa i zawsze jestem ciekaw czy będzie miał znowu jakieś przemiany tak jak WW.O i jak myśłicie czy fabuła jak chodzą plotki będzie o zatopieniu Hyrule?według mnie to by było ciekawe...
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 4 stycznia 06, 22:25

no tez o tym slyszalem :mrgreen: :wink:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 4 stycznia 06, 22:31

Według mnie Ganon powinien zostac. I mam nadzieje ze tak bedzie. A z tymi plotkami ze to bedzie historia o zatopieniu hyrule to wedlug mnie fajnie by bylo gdyby to byla prawda.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 4 stycznia 06, 22:31

No..... jak chodzą ploty to historia ma rozgrywać się przed Zeldą WW i ma właśnie opowaidac jak Hyrule został zatopiony według mnie to by było coś! gdyż wkońcu by była jakaś tragiczna historia ktora by naprawde urzekła graczy nie moge się doczekać jak będzie naprawde normalnie az się łezka człowiekowi w oku kręci

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 4 stycznia 06, 22:38

Mi by sie podobalo na przyklad cos w tym stylu ze jest ostateczna walka miedzy Linkiem a Ganonem w jakiejs wiezy czy zamku. Obaj dawno wiedzą o tym że Hyrule zatonie bo na przyklad poziom wod sie podnosil czy tam jakas fala szla. Walka sie konczy Link zadaje ostateczny cios i w tej samej chwili wielka fala uderza w tą wieże/ zamek ( niepotrzebne skreslic :D ) i zalewa hyrule. Nie wiem jak by to wyszlo w grze ale mysle ze bylo by spox.
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 4 stycznia 06, 22:46

Tu sie zgadzam ale zarzuce małą poprawkę lepiej by było gdyby była najpierw stoczona walka z Ganonem i Link niby zadaje ostateczny cios.....jednak Ganon atakuje szybcuej i rani Linka ktory spada z tej wieży/zamku do jakiejś wody.....Ganon używa mocy Tri Force i zatapia cały Hyrule może to by było fajne jak uważacie?

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 5 stycznia 06, 10:38

no, ale ja słyszałem, że w tym zatopionym hyrule będzie też triforce (oczywiście też zatopiony :D :wink:), więc to chyba odpada.... :?
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 5 stycznia 06, 18:18

przed chwilą obejrzałem sobie pół godziny filmik z konferencji nintendo i siedze podjarany z nowej zeldy oczywiście ten filmik to nie nowośc ale ja i tak siedze jak na igłach i nie wytrzymam że to jeszcze aż 140 dni do premiery:(

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 5 stycznia 06, 19:37

A masz GaCka ? :P Ja właśnie po to go kupiłem :D :D mam ten fart że mieszkam 2 przystanki od siedziby głównej sklepu ROBSON.PL :D

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 5 stycznia 06, 19:43

mam GaCka od ponad dwóch lat

[ Dodano: Sob 07 Sty, 2006 ]
jak sądzicie ile będzie tych broni lub może ktos ma jeszcze jakiś pomysł jakie mogą być bronie według mnie powinien bys na pewno młot i OoT jak i WW były troche się zmieniały ale były dobre w walce z kilkoma przeciwnikami o i dobrze by było żeby można kupywać np.nowe stroje czy buty tak jak w OoT dobre znów by był patent

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”