Spis pierscieni
Moderator: Moderatorzy
Spis pierscieni
Bardzo bym chciał żeby toś na tym forum zrobil spis pierscieni do the legend of zelda oracle of ages.Aha,czy w the legend of zelda oracle of ages jest tylko pięć świątyń?
zerO może kiedyś skończy......Ale na Zelda Shrinejest opis pokonania wszyściutkich bossów Ale solucji nie ma do żadnej gry.....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S
Trzeba SAMEMU przechodzić Ja wole OOS niż OOA więc się nie martwię o solucję
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S
Trzeba SAMEMU przechodzić Ja wole OOS niż OOA więc się nie martwię o solucję
-
- Kokiri
W oracle OOS i OOA są takie same pierścienie. Te dwie gry to są "siostry". Uzupełniają się. Po przejściu jednej dostajesz specjalny kod by zacząć grę w drugiej i zdobyć inne pierścienie. Jak było napisane w jednej gazetce trzeba przejść obie gry z tymi kodami aby zdobyć wszystkie pierścienie. ( przechodzisz jedną z pierścieniami dostajesz kod wpisujesz go do drugiej gry i tak w kółko) ( jak np. przejdziesz grę seasons i macz 30 pierścieni to dostaniesz spec. kod i jak go wpiszesz w ages to masz na początku gry 30 pierścieni!!!!!). w sumie jest 64 pierścienie! To ich zdobycie jest celem tych gier!!
Jestem fanem zeldy. Każd? przreszedłem.
Master Link pisze:W oracle OOS i OOA są takie same pierścienie. Te dwie gry to są "siostry". Uzupełniają się. Po przejściu jednej dostajesz specjalny kod by zacząć grę w drugiej i zdobyć inne pierścienie. Jak było napisane w jednej gazetce trzeba przejść obie gry z tymi kodami aby zdobyć wszystkie pierścienie. ( przechodzisz jedną z pierścieniami dostajesz kod wpisujesz go do drugiej gry i tak w kółko) ( jak np. przejdziesz grę seasons i macz 30 pierścieni to dostaniesz spec. kod i jak go wpiszesz w ages to masz na początku gry 30 pierścieni!!!!!). w sumie jest 64 pierścienie! To ich zdobycie jest głównym celem tych gier
W obu grach masz racje że są te same pierścienie.Ale głównym celem tych dwóch gier jest uratowanie Nayru , Din I Zeldy oraz pokonanie Ganona!
Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Ages”