Starcia Tytanów
Moderator: Moderatorzy
Moge od razu szczerze zapewnic,ze jezeli zobacze starcia z pokemonami w roli głownej to na mojego głosa nie liczcie :twisted: Btw SebastianL92 powinnienes tez brac pod uwage propozycje misiokmastera lub moje.Nie idz cały czas w kierunku kolorowych postaci typu mario,pokemony,sonic przyda sie tez odmiana typu Dante vs snake lub cuz podobnego.Wez tez po uwage ze na forum nie ma samych ludzi co maja po 12,13 lat :twisted: ktorym sie podobaja super postacie z platformowek.Zmiana tez bedzie dobra 8) To takie 3 grosze zmojej strony
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Ejjj, ja lubię Dantego i Snake'a. Gangsta nie myśl że jeszcze się interesuję pokemonami. :twisted: Chłopek z klasy (starszy o rok) interesuje się pokemonami, ale to jakiś dziwak. Różnie bywa.
Pamiętaj, że nie wszyscy 11- latkowie lecą na pokemony i postacie z platformówek.
Ja lubię Raziela i Kaina z Legacy of Kain (swoją drogą fajnie by było, gdyby w starciu wystąpił ktoś z nich)
Pamiętaj, że nie wszyscy 11- latkowie lecą na pokemony i postacie z platformówek.
Ja lubię Raziela i Kaina z Legacy of Kain (swoją drogą fajnie by było, gdyby w starciu wystąpił ktoś z nich)
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: