Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
Impa pisze:wontpie że link jest Gejem
Zato myśle że buja się w zeldzie Widzieliście jak odbierała od niego okaryne tak czuło!!!!
LINK NIE JEST GEJEM!!!!!!!!!!!
Link i Zelda buhahahahaha... nie możliwe Ja już bardziej zakładam że są spokrwenieni... może nawet rodzeństwo.Już to chyba nawet gdzieś pisałem. Co sie stało z matką zeldy?? Nie wiadomo... Co sie stało z Matką Linka?? Nie wiadomo. To nie jest może dobry dowód ale daje do myślenia. Aha... i ktoś mi też powiedział że jakie z nich kochasie, nawet sie na koniec nie pocałowali Myśle że to rodzeństwo
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Znalazłem coś w necie. Nie wiem czy ktoś tu już zamieścił ten link. Jeśli tak to sory To dla tych co sądzą że ten sekret to znalezienie triforce. http://www.z64planet.com/features/featu ... eature_oot
Co jest kurde?
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
To nie są screeny z GC. Grafika jest z n64. Myślę, że we wstępnej wersji fabuły link po walce z ganonem itd miał cofnąc się w czasie i zabrać triforce zanim zrobi to ganon. Niestety tym z nintendo coś odwaliło i z tego zrezygnowali. Ale być może jest pewien sposób aby zdobyć triforce. Mam nadzieję
PS. Zauważyliście na screenie walki z Gohmą zielony medalion? Przecież Gohma to pierwszy boss! Fabuła została znacznie zmieniona.
PS. Zauważyliście na screenie walki z Gohmą zielony medalion? Przecież Gohma to pierwszy boss! Fabuła została znacznie zmieniona.
Co do tych obrazków to wątpie , żeby były prawdziwe.
Zauważcie , że przy tym screenie z Gohmą Link jest duży !!!
Ja osobiście bym proponował Dno Studni.
W samej solucji pisze tylko tyle :
Dalej jest opis ale zauważcie , że "jak najszybciej".Więc jak poszperacie i obejdziecie całe Dno Studni to może dopiero odkryjecie jakiś sekeret
Zauważcie , że przy tym screenie z Gohmą Link jest duży !!!
Ja osobiście bym proponował Dno Studni.
W samej solucji pisze tylko tyle :
Jak znaleźć Lupe Prawdy (ang.Lens of Truth) ?
Jedyne co jest ważne dla Ciebie w studni to znalezienie Lupy Prawdy ,dlatego opisze Ci jak można się do niej najszybciej dostać.
Dalej jest opis ale zauważcie , że "jak najszybciej".Więc jak poszperacie i obejdziecie całe Dno Studni to może dopiero odkryjecie jakiś sekeret
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Link jest duży bo to wersja robocza gry i wszystko sie moglo zmienic, a triforce mozna tam bylo znalezc bo to są dungeony z pierwszej zeldy chyba i po prostu tak testowali engine gry czy cos w tym stylu tam jest wszystko napisane
A po za tym jeszcze tylko 3 miesiace do ujawnienia sekretu. Ale ten czas leci!
A po za tym jeszcze tylko 3 miesiace do ujawnienia sekretu. Ale ten czas leci!
Co jest kurde?
Słyszałem różne rzeczy na temat super sekretów a to wygranie specjalnej melodii powodującej zmiane okaryny na złotą , 101 skultul , podziemie z wszystkimi bossami czy nawet wyjaśnienie śladów pazurów na drzewie (jezioro Hylla) inne tuniki (w sumie możliwe dzięki gameshark są czarne żółte białe). Jedynym sekretem który z tych superowych pomysłów się sprawdził to dodatkowy kawałek serca umieszczony w twierdzy Geurdów gdy jest się małym można się dostac Gamesharkiem albo od strony pustyni jednak tak mi się nieudało dojśc:D
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
co do tego że Link i Zelda mogą być spokrwnieni można znaleźć wskazówki w a link to the past bo na początku gry ktoś mówi ''Ratuj Zeldę. Ona jest twoją..." po czym umiera. Nie przeszedłem jeszcze całego alttp więc nie wiem czy coś na końcu gry powiedzą ale jak ktoś przeszedł to niech powie(napisze)
Zaloguj się na Ogame na Uni 4 i wejdĽ do sojuszu Red Dragon lub ZaRaZki!
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”