pomocy !!!

Moderator: Moderatorzy

Mech_Warrior
Kokiri
Kokiri

pomocy !!!

Postautor: Mech_Warrior » 28 marca 05, 21:56

zaciołem się w Jaskinia Dodonga tam gdzie trzeba przesunąć posąg na przycisk. Kraty się otwierają ale przejście i tak jest zamknięte czymś co wyglada jak stalowe drzwi których sie nieda otworzyć.

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 29 marca 05, 10:52

Looknij do solki, a nie forum zaśmiecaj...
8=============D

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 30 marca 05, 14:00

niewiem jagrałem w nią bardzo dawno na N64 ale powinno sie normalnie to otworzyć
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 30 marca 05, 14:31

A co ci szkodzi zobaczyć jeszcze raz do solucji?

Awatar użytkownika
1234aa
Kokiri
Kokiri

Postautor: 1234aa » 30 marca 05, 15:31

gdy przesuwasz posag drzwi powinny sie normalnie otrzworzyc a jak nie to najpierw sprubuj wysadzic drzwi skalne i zrub zagadke a potem idz do metalowych!!!!

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 5 czerwca 05, 11:05

Ludzie ! wchodzicie na forum to mijacie taką strone jak www.zelda.prv.pl ... Co nie ? No tam macie taki napisy np.: Legend of Zelda Ocarina of Time... klikacie w napis i tam macie różne przydatne żeczy typu : solucja (opis przejscia xD) i inne...
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych

Awatar użytkownika
Lookerro
Goron
Goron

Postautor: Lookerro » 13 sierpnia 05, 01:25

Optyk dla nich;]

Siwak
Kokiri
Kokiri

Postautor: Siwak » 19 października 05, 11:21

Mam parę pytań, przeszedłem już wszystkie świątynie ale w opisie pisze że do Zamku Ganona lepiej iść z mieczem gonorów a ja mam tylko Nóż Olbrzyma. Gdzie znajdę ten miecz?
2.Czy będą mi potrzeb lodowe strzały? Jak tak to gdzie je znajdę? 3.Jak powiększyć ten zielony pasek od magii, bo parę razy użyje Ognia Diny albo strzelę ognistymi strzałami i już jest pusty? A i tak na zakończenie Ci którzy przeszli Zelde na Nintendo To są naprawdę THE BEST, mi zaraz by się odechciało jak by mnie zabili i musiałbym całą świątynie od początku. A jeszcze jedno czym różni się ta zelda od tej master quest?

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 19 października 05, 14:52

Następnym razem jakoś ułuż pytania w kolejności bo tak to trudno do nich dotrzeć ;-)

1. Tu masz wszystko o tym jak zdobyć Miecz Goronów- http://zelda.com.pl/infopage.php?id=16
2. Lodowe strzały znajdujesz po przejściu sali treningowej Gerudów, ale one nie są potrzebne w zamku Ganona.
3. Twój magiczny pasek powiększy się, gdy odwiedzisz wróżkę znajdującą się koło świątyni ognia. więcej masz na http://zelda.com.pl/infopage.php?id=19
4. Master Quest trochę się różni od Ocariny, głownie tym, że jest trudniejszy. Jednak w sumie tam chodzi o to samo.

Siwak
Kokiri
Kokiri

Postautor: Siwak » 19 października 05, 15:19

Legion, Dzięki ale ta srona niechce mi wejść (modem to jednak diadostwo) jak Byś mogł to skopiuj mi to co tam pisze i wyślij mejla siwak191@wp.pl albo w skrócie napisz

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 19 października 05, 15:23

Mi na razie też nie wchodzi. Pewnie mają jakąś awarie spróbuj to zrobić niedługo.

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 19 października 05, 15:27

Ja Ci wysłałem.......Chyba o to chodziło,nie :?: :?: :mrgreen:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 19 października 05, 15:33

No, już działa

Siwak
Kokiri
Kokiri

Postautor: Siwak » 20 października 05, 19:34

Udało mi się zdobyłem miecz i pokonałem Ganona wcale nie był trudny czasem tylko jak się zagapiłem to mnie ciachnął i LOAD. Myślałem, że po przejściu dadzą mi pozbierać skulle, bo miałem tylko 38no ,ale nie dali. Ta gra to powinna być obowiązkowa do przejścia . Teraz mam zamiar zacząć kolejną część ale nie wiem którą. Majora Mask jest na czas a ja takich gier nie lubię(zawsze się denerwuje że mi czasu nie starczy)
1. Master Quest czym on różni się fabułą od zwykłej Ocarina of Time?
2. Skąd ściągnąć rome tej Zeldy na Game Cuba i emualtor, zobaczył bym co to jest ?
:3

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 20 października 05, 19:40

Siwak pisze:Udało mi się zdobyłem miecz i pokonałem Ganona wcale nie był trudny czasem tylko jak się zagapiłem to mnie ciachnął i LOAD.

No, jak grasz z save'ami to każda gra jest łatwa :wink:
Siwak pisze:Majora Mask jest na czas a ja takich gier nie lubię(zawsze się denerwuje że mi czasu nie starczy)

Majora's Mask jest fajna , a czas zawsze możesz cofnąć
Siwak pisze:Master Quest czym on różni się fabułą od zwykłej Ocarina of Time?

Fabułą nie bardzo. Jest jedynie trochę trudniejszy.
Siwak pisze:Skąd ściągnąć rome tej Zeldy na Game Cuba i emualtor, zobaczył bym co to jest

Na stronie masz rom na n64, więc po co ci na Game Cuba?

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”