Ulubiona konsola current-gen

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 27 listopada 05, 14:11

po PS2 sięgnąłem dla tekkenów, soul caliburów, gta, ale cały czas mnie cągneło do gamecube'a. Sytuacja z konsolami jest taka że gdy ktos chce zagrać w swoje ulubione tytuły musi kupic co najmniej 2 konsole. dla zwykłego szarego polaka jest to raczej niemożliwe
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 27 listopada 05, 14:50

no...konsole,są niestety u nas traktowane jak gów*o ,a poza tym jesteśmy zacofani np. zacytuje słowa jednego gościa:"Każdy wydawca czegoś ciekawego albo nie wydaje nic u nas albo wydaje wtedy kiedy za pół roku wyjdzie następna genreacja czegos."I to jest racja.Na nasze nieszczęście :cry: Xbox'a 360 puszczą u nas(jeśli wogóle puszczą :| ) pewnie za ok.1,5 roku :? To jest żałosne :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 27 listopada 05, 17:45

Jeśli nie możesz sie tak doczekać Xboxa 360 to wejdź na robson.pl i sobie zamów :P :mrgreen: .
Obrazek

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 27 listopada 05, 20:05

oki,w necie można znaleźć.Ale chodziło mi o to,że w np.USA są organizowane np.imprezy Xboxa(ostatnio Godzina Zero) i innych konsolek,a u nas......lipa-szkoda gadać.Po prostu-w konsolach(i nie tylko :? )jesteśmy ostro zacofani :(
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 27 listopada 05, 20:17

najgorsze jest to że prawie nikt nie próbuje tego zmienić
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 30 listopada 05, 17:28

:x Prawda,wiekszosc ludzi nawet nie wie co to konsola,jak juz znaja jakas konsole to tylko PlayStation,X-box i GCN jest im zupelnie nie znane.Co najlepsze mysla ze jezeli znaja Playa to wiedza o konsolach wszystko,a tak naprawde nie wiedza nic.Ilez razy probowalem takim leszczom cuz wytłumaczyc i co nic z tego nie wyszlo,oni wiedza swoje i ja wiem swoje.Pamietam napewno przyjeli do widomosci to co im powiedzialem heheheheh,niestety zakonczylo sie to uzyciem siły nawet do tego doszlo,napewno zapamietali mnie
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 30 listopada 05, 18:42

Na dodatek sporo dorosłych uwaza że gry to rozrywka dla dzieci. A przecież większość graczy to dorośli lub nastolatki. W polsce bedziemy musieli jeszcze długo poczekac (o ile w ogóle sie doczekamy) na normalną sytuacje na rynku konsolowym :(
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 30 listopada 05, 19:07

ja często słysze od różnych osób,że granie na konsolach to zdzieciniała rozrywka :x Żenada,blee :x
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 6 grudnia 05, 22:38

mi tak tylko rodzice mówią ale na dowód że to nieprawda krótka historia:
jestem sobie w mediamarkcie na dziale z grami i se oglądam oglądam i podchodzi jakaś para (chłopak z dziewczyną niewiem czy tylko chodzili ze sobą czy małżeństwo ) gdzieś tak po dwudziestce i podchodzą do GBASP i sie paczom ona mówi:
-hmmmm...........ile to kosztuje??
-600zł
-eeeeeeeeee tam wo ja już wolę kupić pleja dwujkę
i se poszli :D

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 6 grudnia 05, 22:43

heh,niezłe :D Tylko niektórzy "starzy" nie uznają tego za dowody rzeczowe(sic!).To wg nich jest dobre dla przeczkolaczków :? Może kiedyś się to zmieni............Ech,to chyba tylko sny :cry:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 7 grudnia 05, 14:21

Kurde mnie to gadanie normalnie w****** !!!! Rozrywka dla przedszkolaków, to co ja mam dresik założyć, postać w bramie ? U mnie np. w klasie jest taka sutuacja że uważają mnie za dziwnego bo wole sobie w domu zostać i SSBM na GC pograć, niż iść na "Impre" i pogibac sie jak szympans na gałęzi. Bo jak ide do szkoły to częst mam świeżutki numer Neo Plus a nie "Bravo" czy jak sie to nazywa. Bo na przerwie nie dre sie i nie rzucam przedmiotami (np.butelkami) w ludzi tylko z kumplami gram w Metroida na GBA, albo DS'sie :/

Pozatym według mnie gry powinny byc traktowane jak sztuka...Grał ktos kiedys w Shadow of Colosus ? To jest coś niesamowitego !!! Gigantyczne mroczne bestie których ręka nie mieści się na ekranie, sazare niebo i ja na koniu z mieczem wzniesionym ku górze odbijajac promienie światła. To jest poprostu coś niesamowitego !!! Więc nie mówicie ludzi że gry to zabawa dla przedzkolakw bo moja konsola jest więcej warta niż niektórych osób egzystencja (nikt z Zelda Central :))

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 7 grudnia 05, 18:55

SHADOW OF COLOSUS nie grałem ale widziałm trailery na HYPERZE gra naprawde robi za***iste wrażenie

Awatar użytkownika
misiokmaster
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy
Kontaktowanie:

Postautor: misiokmaster » 7 grudnia 05, 19:28

Jezu! To ona już wyszła?! Przegapiłem takie wydarzenie?!
Co jest kurde?

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 10 grudnia 05, 17:46

Fixer napisał:
" U mnie np. w klasie jest taka sutuacja że uważają mnie za dziwnego bo wole sobie w domu zostać i SSBM na GC pograć, niż iść na "Impre" i pogibac sie jak szympans na gałęzi"
hehehehhe zgadzam sie :wink: To nic dziwnego.Fixer niewiem ile masz lat,no ale poszpilac w gc albo ps2 w pelni sie zgadzam.Na impre idzie isc jak są fajne laski :mrgreen: jak nie ma to po co,poza tym ja cwiczem na silce i podobnie nie za bardzo chodze na impry,choc czasem idem ,ale ogoolnioe omijam ok 70% przpadkow mozliwosci pojscia na impre tam sie duzo pije zeby bylo fajnie.Ja cwicze wiec odpada picie bo z piwa siły nie bede miec :lol: Wiec to ze wolisz se pograc niz isc na impre to nic dziwnego,no ale nie mozesz tez cale zycie spedzic przy telewizorze trzeba se znalez jakies hobby(oprocz grania),albo gdzies wyjsc na impre od czasu do czasu albo gdziekolwiek
Fixer napisał:
"Bo jak ide do szkoły to częst mam świeżutki numer Neo Plus a nie "Bravo" czy jak sie to nazywa"
Lepsze jest Psxextreme :wink: od neo plus,ale to kwestia gustu
Fixer napisał:
"Pozatym według mnie gry powinny byc traktowane jak sztuka...Grał ktos kiedys w Shadow of Colosus ? To jest coś niesamowitego !!! Gigantyczne mroczne bestie których ręka nie mieści się na ekranie, sazare niebo i ja na koniu z mieczem wzniesionym ku górze odbijajac promienie światła. To jest poprostu coś niesamowitego !!!"
Podobno jest swietne,kumple gadał.Ja aktualnie szpilam w Soul Calibur 3 jest genialne,najlepsza bijatyka jak dla mnie
Fixer napisał:
"Bo na przerwie nie dre sie i nie rzucam przedmiotami (np.butelkami) w ludzi tylko z kumplami gram w Metroida na GBA, albo DS'sie :/ "
Jakby we mnie ktos tak butelka rzucił to bym mu rece połamał :wink: i bardzo dobrze ze szpilasz na przerwie trzeba sie zrelaksować :mrgreen:
Fixer napisał:
" Więc nie mówicie ludzi że gry to zabawa dla przedzkolakw bo moja konsola jest więcej warta niż niektórych osób egzystencja (nikt z Zelda Central )"
Kto mowi ze gry są dla dzieci jest w błedzie :x Z gier sie nigdy nie wyrasta.Fixer dobrze prawisz.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 10 grudnia 05, 21:28

A czy ja mówieże ja całe życie przed tv siedze :D tyle że na szkolne impry nie chodze, bo i po co, zeby póxniej w kiblu rzygać ?

Wróć do „Konsole”