Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
LinMar pisze:Po Prostu miałem naiwną nadzieje że sprowokuje was do jakiejkolwiek odpowiedzi na ten temat sarkazmem, niby sie udało choć z nieco nie ciekawym efektem.
Lipa jak niewiem co,niepotrzebnie zasmiecasz forum takimi postami.Jak juz masz cuz napisac to staraj sie pisac bardziej na temat,a nie tłumacz sie teraz
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
LinMar
Ludzie... napisałem o Bowserze i skultullach czyli jak najbardziej na temat, skoro mowa o zasmiecaniu zdecywanie mozna nim nazwać czepianie sie mnie bez powodu, skupcie sie na ciekawostkach i git, bedę wdzięczny jeśli nie otrzymam zbędnej cietej riposty.
Cóż na ten przynajmniej ktoś zwrócił uwagę, znaczny to postęp godny odnotowania (poza tym świetne posty, co jak co ale jeżeli chodzi o pisanie na temat to na leżycie zdectdowanie do elity, heh wydawało mi się zę za bardzo was nie szanuje a tu..pach!hehe, tak radykalnej zmiany sie nie spodziewałem) Nie będę juz pisał na temat tego iz ostatni post w naturalny i oczywisty sposób wiązał się z pierwszym zreszta nie martwcie sie nie będę juz wogóle pisał (macie tyle do powiedzenia na temat zeldy że nie jestem wstanie zarejestrować tej niesłychanej lawiny informacji). Dobra chłopaki papa:) Może kiedyś sie jednak dogadamy lecz niestety napewno nie teraz, zapewne kolejna księżniczka da radę nas nieco uspokoić. Ach ten regulamin.
Nic nowego twoj wybor,jak sie przejmujesz,że dwa słowa krytyki Cie załamały i juz nie wejdziesz na to forum to trudno,ale sam chyba przyznasz,ze łatwo sie poddajesz.Przeciez nikt nie jest doskonały i nikt nie bedzie Ci tego wypominał w nieskonczoność.To,ze zwrócilem tobie uwage to nic szczegolnego przeciez mnie tez zwracano uwage,a jednak i tak wchodze na to forum.Za bardzo bierzesz te uwagi na serio bierz to na luz i bedzie gites.Chyba jeszcze kiedys wpadniesz na to forum podzielic sie swoja wiedza na temat Zeldy no i peace
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
misiokmaster pisze:eee tam nie przejmuj sie gangsta bo to jakiś nadwrażliwiec
Nie przejmujem sie nie mam czym, tylko sprostowałem to,jest mi wszystko jedno czy on bedzie wchodzil czy nie.Napisałem to co myślałem, a ze on to tak odebrał to juz nie moja sprawa.Poddał sie,juz nie wejddzie na to forum,a co my w przedszkolu jestesmy zeby sie obrazac z byle powodu.Brak mi słow.No,ale przejdzmy do tematu,bo zrobilismy z tego off topica.
ja to napisalem na samym poczatku tematu ale bez przesady :/
to byl taki zarcik a to ze wzieliscie to do sibei to nie moja wina
ten gosc to Impa
a i jeszcze jedno: Marzec zbliza sie wielkimi krokami takze juz tylko 3 miechy dziela nas od wyjawienia sekretu ))
to byl taki zarcik a to ze wzieliscie to do sibei to nie moja wina
Gość pisze:LINK NIE JEST GEJEM!!!!!!!!!!!
ten gosc to Impa
a i jeszcze jedno: Marzec zbliza sie wielkimi krokami takze juz tylko 3 miechy dziela nas od wyjawienia sekretu ))
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”