Największy sekret.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 14 listopada 05, 15:20

iroq pisze:Ta sposoby, wydaje mi sie że to BUJDA na resorach z kołami 100 calowymi z tymi tak zwanymi "sposobmia"

Twoja tworczosc mnie poraziła,brak mi słow,nastepnym razem staraj sie wyrazic bardziej sensownie twoje poglądy na ten temat :wink:
Nic nie szkodzi wyproobowac te sposoby,najwyzej okaze sie ze to pic na wode, mozna sproobowac jak kto woli

misiokmaster pisze:Myśle że ten sekret to świątynia światła. A jak Miyamoto ujawni jak go odkryć to sie wszyscy zdziwią że to takie proste.

To juz wiemy,pisalismy o tym juz dawniej :wink:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
iroq
Kokiri
Kokiri

Postautor: iroq » 14 listopada 05, 19:32

A tak do Skultuli to kiedyś czytałem w gazecie "NEO PLUS" że jesden gość zdobył 101 Skultule, To było dawno raczej nie było jeszcze romu OoT(Tak mi Się zdaje :P) ale też możliwe że Koleś sie "przejezyczył" z tą 101 Skultulą

LinMar

Bowser

Postautor: LinMar » 18 listopada 05, 09:53

W lon lon pan wąsaty zamiast guzika u koszuli ma małą główke bowsera.

Awatar użytkownika
iroq
Kokiri
Kokiri

Postautor: iroq » 19 listopada 05, 14:21

Ni z beczki, ie z pietruszki, zapraszam do oglądnieća Tematu z Bugami dodałem tam kilka obrazków ale chyba jeszcze nikt ich nie oglądał...

Narazie postępy z poszukiwaniem tego sekretu staneły w miejscu, nie mam pojęcia co zrobić wydaje mi się że zrobiłem wszystko a jednak nie wszystko, oblatałem chyba 12 razy całe Hyrule z maskami, żucałem bombami, strzelałem z łuku, Din's Fire, Boombchu, Lupa Prawdy, wszystkie strzały, mam dość, może coś ominołem, chyba raczej bedę czekał na wyjawienie sekretu do marca...

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 19 listopada 05, 17:19

Nareszcie chociaz jedna osoba proobuje te sposoby i cuz napisała,plus dla ciebie Iroq
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 19 listopada 05, 22:53

Ludzie chyba znalazłem !!!!

W okarynie czasu można znaleźć TRÓJMOC - pełne trzy trójkąty !!!!
Kilku graczy znalazło trójmoc jednak nintendo nie wypowiedziało się na ten temat nie potwierdzając tego faktu.

Zamieszczam pare screenów :

[ Dodano: Sob 19 Lis, 2005 ]
Pierwszą osoba na świecie która odnalazła trójmoc była najprawdopodobniej Ariana almandoz

a oto fragment listu do jednego z portlai o zeldzie :

"I've found it!!!! I found the triforce about a week ago and I took the picture on Friday. But I will keep the secret because it was hard for me to find it, but is was also great to find the clue that lead me to it..."

"Znalazłam to!!!! Znalazłam trójmoc jakiś tydzień temu i zrobiłam zdjęcie w piątek. Ale zatrzymam to w tajemnicy, ponieważ znalezienie jej nie było łatwe, ale wspaniałe było znalezienie wskazówki, która mnie do niej zaprowadział..."

aralman@yahoo.com

Niestety Nintendo zadbało o to aby sprawa trójmocy przycichła i reszta graczy nigdy się o tej sprawie nie dowiedziała

[ Dodano: Sob 19 Lis, 2005 ]
Jeżeli sobie zarzyczycie napisze tu szczegoly a co do waszej teorji o jednookich statułach to jeden z grafikow nintendo pracujacych przy oot wypowiedział się na ten temat :

Sheikah Stones (also called Gossip Stones) are wacky rocks that are basically only included in the game as a source of goofy entertainment. They don't have a purpose which alters the outcome of the game, but they sure did perplex me for a while."

mistical
Kokiri
Kokiri

Postautor: mistical » 20 listopada 05, 00:35

ha ha ha wpierw się przedstawie.........jestem Łukasz no i tyle :D

dobra myśle iż fixer jestes w błędzie (niestety) siedziałem w necie i też o tej babce przeczytałem....ależ hahaha okazało się iż ona gada głupoty.............wiecie co na pewno tym sekretem cos bedzie z fabułą a i możliwe jest iż PRAWDA JEST UKRYTA W INNYCH CZĘŚCIACH GRY na serio to jest tylko moje zdanie i nie poruwnójcie mnie do luCyfera..................który mówi Ja wiem ale nie powiem... i takiego ni zabić ni zostawić ...
drugi mój pomysł to coś związanego z akwarium tzn te miejsce gdzie sie łowi rybki jako mały link ...............Na real może tam jest ukryta świątynia a i powiedzcie mi.....czy navi pod koniec gry odchodzi czy jak to sie dzieje bo nie gralem pare ładniutenkich lat.....trzecia możliwość to... spokrewieństwo impy z ganondorfem bo skooro broni tej zeldy to może i miała układzić przy porwaniu tego bahora??) ale podejżewam iż to będzie łowienie ryb te głupie miejsce

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 20 listopada 05, 10:04

Na konic gry Link cofa się to czasów kidy był dzieckiem, Navi przez chwile popatrzył na niego i wyleciał przez okno w Świątyni Czasu :wink: .Ja też myśle że to może być z pokrewieństwem ale Linka z Ganondorfem.
Obrazek

mistical
Kokiri
Kokiri

Postautor: mistical » 20 listopada 05, 12:19

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm może i ...............................i tak może wiele osób znalazło ....to było tak banalne że nie pisali....może

pare osób podczas przechodzenia gry coś odkryła ..pomyślała że to normalny ciąg fabuły itp...ale to się dowiemy dopiero w hohohooh marcu

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 20 listopada 05, 13:31

Fixer.... zeby uwierzyć w tą jej banalną brednie to trzeba być kretynam na maxa! Tym bardziej ze ja czytałem o niej z pół roku temu i sie okazało że to ściema a twoje screeny to już dawno tu pokazywałem natomiast ta animacja nie pochodzi z Zelda: OoT tylko z Wersji beta gry... która tak na serio stałą sie potem oddzielną i inną grą
Obrazek

Awatar użytkownika
Fixer
VIP
VIP

Postautor: Fixer » 20 listopada 05, 17:05

Tak kretynem na maxa, sory napewno brzmi bardziej prawdopodobnie niż rozmrożenie Zor, ale nieważne zobaczymy w marcu kto jest kretynem :?

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 20 listopada 05, 18:29

Fixer... najpierw czytaj dokładnie. Ja nie powiedziałem ze można rozmrozić Zory. Wręcz przeciwnie. Zaprzeczyłem temu absurdalnemu pomyslowi :?
Obrazek

mistical
Kokiri
Kokiri

Postautor: mistical » 20 listopada 05, 21:20

pablo kretynów w rodzince szukaj a nie po ludziach tropisz... z odzywkami pod blok na klatke

drug
Goron
Goron

Postautor: drug » 21 listopada 05, 17:35

ale macie problemy on nie mowil tego do okreslonej osoby tylko otak powiedzial :P jezeli kogos obrazil to tego raczej nie chcial :)

Awatar użytkownika
pablo1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: pablo1517 » 21 listopada 05, 18:00

No włąśnie... chociarz jeden co pojmuje
Obrazek

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”