Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
...Tak wielu sie znajdzie co chcieli by wiedziec ale nikomu sie pewnie nie bedzie chciało tłumaczyć ani sprawdzać... heh... ja dzis skoncze OoT grać na N64 to zacznę szukać trójmocy, Jesli ona wogóle istnieje... A tych sposobów to nie bede sprawdzał, sam przeszedłem gre to i tez ten sekret sam znajde (chyba :D:D:D). I jedno mnie Intryguje na "polu Hyrule"(zachodnia częsć pola hyrule) jak sie Jedzie do "Gerudo Valley"(czy jakos tak ) to są tam takie kamienie(takie czerwone) co tylko idzie młotem rozwalić a jak sie wskoczy do srodka to tam jest ta statuetka, potocznie zwana "zegarkiem"(można od niej sie czegoś dowiedziec mając maskę prawdy) no i jak wleść do tej dziury małym linkiem skoro kamien mozna rozwalic bedąc dużym!!!
Ta sposoby, wydaje mi sie że to BUJDA na resorach z kołami 100 calowymi z tymi tak zwanymi "sposobmia" !!!!:D:D Moje twierdzenie wynika z przeczytania newsa (po raz kolejny) w którym MIYAMOTO(nie wiem czy dobrze napisałem to nazwisko) powiedział że jest ZDZIWIONY iż jeszcze nikt nie odkrył najwiekszego sekretu w grze, wiec jak jest zdziwiony to odkrycie tego sekretu nie wymaga grania na okarynie 100 razy pieśni Sari przed jakąś tam postacią, bo kto by na to wpadł, dlatego nie bede sprawdzał zadny "sposobów". Nie wiecie może jak zdobyć pozostałe serca(tak jak na obrazku)
[ Dodano: Nie 13 Lis, 2005 ]
hmmm, chociaż to wygląda na fotomotaż, dopiero teraz to zobaczyłem:D:D:D:D
[ Dodano: Nie 13 Lis, 2005 ]
hmmm, chociaż to wygląda na fotomotaż, dopiero teraz to zobaczyłem:D:D:D:D
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
przeciez mowilem o tym ze sekret nie moze byc oparty o granie piosenki po ilestam razy przed jakas tam postacia
a co do tych serduszek to za pomoca cheatow mozesz uzyskac efekt jaki chcesz ja osobiscie wlaczylem kod na zlote skultulle:PP i mialem maksymalna ich ilosc i jak zdobywalem koloejne to mialem 101 i tak dalej mysle ze z serduszkami jest to samo wlaczysz kod i zbierasz sobie kolejne serca:D
a co do tych serduszek to za pomoca cheatow mozesz uzyskac efekt jaki chcesz ja osobiscie wlaczylem kod na zlote skultulle:PP i mialem maksymalna ich ilosc i jak zdobywalem koloejne to mialem 101 i tak dalej mysle ze z serduszkami jest to samo wlaczysz kod i zbierasz sobie kolejne serca:D
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”