Spis pierscieni

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
dimitri
Kokiri
Kokiri

Spis pierscieni

Postautor: dimitri » 7 listopada 05, 09:14

Bardzo bym chciał żeby toś na tym forum zrobil spis pierscieni do the legend of zelda oracle of ages.Aha,czy w the legend of zelda oracle of ages jest tylko pięć świątyń?

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 7 listopada 05, 21:24

w ages jest 8lv,a pozatym Legion na ZC(już chodzi :mrgreen: )zrobił spis pierścieni do OOS,a te chyba są takie same :wink:
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
dimitri
Kokiri
Kokiri

Postautor: dimitri » 8 listopada 05, 09:03

Ale niestety na zelda central nie ma pelnej solucji.

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 8 listopada 05, 13:50

zerO może kiedyś skończy......Ale na Zelda Shrinejest opis pokonania wszyściutkich bossów :wink: Ale solucji nie ma do żadnej gry..... :x :( :cry: :cry:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S
Trzeba SAMEMU przechodzić :P Ja wole OOS niż OOA więc się nie martwię o solucję :P :P :P :lol:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
dimitri
Kokiri
Kokiri

Postautor: dimitri » 11 listopada 05, 17:55

Zero raczej nie zrobi...Jakieś 5% na 100% jest ze on ja dokończy;)

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 11 listopada 05, 19:07

dimitri pisze:Zero raczej nie zrobi...Jakieś 5% na 100% jest ze on ja dokończy;)

Poprostu w niego nie wierzysz :evil: A nawet jeśli nie on to ktoś inny zrobi,a poza tym nie narzekaj :evil: :!: :!: :!: :evil:
[center]Obrazek

Master Link
Kokiri
Kokiri

Postautor: Master Link » 18 grudnia 05, 14:14

W oracle OOS i OOA są takie same pierścienie. Te dwie gry to są "siostry". Uzupełniają się. Po przejściu jednej dostajesz specjalny kod by zacząć grę w drugiej i zdobyć inne pierścienie. Jak było napisane w jednej gazetce trzeba przejść obie gry z tymi kodami aby zdobyć wszystkie pierścienie. ( przechodzisz jedną z pierścieniami dostajesz kod wpisujesz go do drugiej gry i tak w kółko) ( jak np. przejdziesz grę seasons i macz 30 pierścieni to dostaniesz spec. kod i jak go wpiszesz w ages to masz na początku gry 30 pierścieni!!!!!). w sumie jest 64 pierścienie! To ich zdobycie jest celem tych gier!!
Jestem fanem zeldy. Każd? przreszedłem.

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 22 grudnia 05, 18:04

dimitri pisze:Zero raczej nie zrobi...Jakieś 5% na 100% jest ze on ja dokończy;)

Święta prawda, choociaż jak bede miał nowy komputer, to będe miał trochę czasu:)
8=============D

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 22 grudnia 05, 19:16

a kiedy bedziesz miał nowego komPA :?: :?: :| :wink:
[center]Obrazek

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 22 grudnia 05, 21:14

Po świętach:D(podobno:))
8=============D

Awatar użytkownika
dimitri
Kokiri
Kokiri

Postautor: dimitri » 31 grudnia 05, 16:06

Master Link pisze:W oracle OOS i OOA są takie same pierścienie. Te dwie gry to są "siostry". Uzupełniają się. Po przejściu jednej dostajesz specjalny kod by zacząć grę w drugiej i zdobyć inne pierścienie. Jak było napisane w jednej gazetce trzeba przejść obie gry z tymi kodami aby zdobyć wszystkie pierścienie. ( przechodzisz jedną z pierścieniami dostajesz kod wpisujesz go do drugiej gry i tak w kółko) ( jak np. przejdziesz grę seasons i macz 30 pierścieni to dostaniesz spec. kod i jak go wpiszesz w ages to masz na początku gry 30 pierścieni!!!!!). w sumie jest 64 pierścienie! To ich zdobycie jest głównym celem tych gier

W obu grach masz racje że są te same pierścienie.Ale głównym celem tych dwóch gier jest uratowanie Nayru , Din I Zeldy oraz pokonanie Ganona!

Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Ages”