Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
No ten pierwszy sposob to raczej lipa bo go próbowalem Ten drugi sposób trzeba wypróbować gdzie trzeba miec 50 skultuli i pokonanego dark linka w wodnej swiatyni bez uzywania din's fire'a.Aha podpowiem wam gdy bedziecie szukac tego dark link,trzeba miec włączone lens of truth nalezy szukac go przed swoim domem na zewnątrz gdyz w domach nie idzie uzywac lens of truth.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
Drug patrz przetłumacze tak zebys zrozumiał po swojemu.Musisz miec 50 skulltuli,lupe prawdy i pokonanego dark linka bez uzywania din's fire'a,tzn gdy bedziesz z nim walczył w swiatyni wody musisz pokonac go nie uzywając din's fire'a.Nastepnie udaj sie do kokiri forest i przed swoim domem załoz len's of truth(lupa prawdy) powiniens zobaczyc dark linka tego samego co w światyni wody,nastepnie bedziesz z nim walczył,po pokaniu go przed swoim domem,nauczy cie piosenki "song of sages" zapamietaj ją poniewaz nie bedzie jej w status screenie tam gdzie sa piosenki.Udaj sie do Światyni czasu i zagraj "song of sages" otworzy sie portal wejdz do niego,a on przenise cie do przyszłosci.Bedziesz teraz przed pokaniem Ganona.Udaj sie do Zamku Ganona,a medrcy utworza dla ciebie tęczowy most ten sam co za pierwszym razem gdy przechdzilismy gre,nastepnie bedziesz walczył z Ganonem,gdy go pokonasz i wezmiesz triforce,skompletuj wszystkie 3 czesci w status screenie.Triforce wypełni,lub stanie wszystko jedno sie żołty
Wydaje mi sie ze jednak trzeba miec 50 skultulli rowne i probowac ten sposob zaraz po swiatyni wody.Pamietajcie nie wolno uzywac din's fire w walce z dark linkiem.
P.S niestety tez jestem przy zamku Ganona .Bede przechodził od nowa,trzeba sproobowac te 2 sposoby :mrgreen:
P.S niestety tez jestem przy zamku Ganona .Bede przechodził od nowa,trzeba sproobowac te 2 sposoby :mrgreen:
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”