My Collection

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 4 grudnia 11, 21:26

kanarekkk pisze:3zl chcial to az zal bylo nie brac :p i srednio mi przypadla do gustu

Fakt. 3 zł to jak za darmo. Ja ją uwielbiałem swego czasu. Jakieś 15 lat temu :) Potrafiłem ponad 100 goli strzelić.
Trzeba będzie tez kolekcją się pochwalić.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
kanarekkk
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: kanarekkk » 6 grudnia 11, 08:11

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Moje nowe nabytki do kolekcji :)
fifa 99 za 2 zł :)
tiny toon za 5,50zl :)
tetris 10 zl :)
starwing 9 zl :)

plus oczywiscie koszty wysyłki ;) do tego dorobilem sie ps2 slim . postawilem na nogi koledze z pracy 2 nokie z uszkodzonym softem i dal mi ps2:) zaplacilem 3 zl za transfer plikow :P Byl uszkodzony laser , ale wszystko jest na dobrej drodze do naprawienia :) mozna odpalac gry z pendrive , zabawka fajna :)
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 12, 21:25 przez kanarekkk, łącznie zmieniany 1 raz.
http://retroage.net - najlepszy serwis o retrograniu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rob3rt
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

Postautor: Rob3rt » 25 grudnia 11, 09:34

Łakomy kąsek dla Nas wszystkich tutaj :) Wreszcie mogę grać w (ponoć) najlepszą Zeldą gdzie chcę i kiedy chcę :) Niestety zmusiło mnie to do przerwania rozgrywki w S-NESową Zeldę :P

Obrazek

iga.14
Kokiri
Kokiri

Postautor: iga.14 » 25 grudnia 11, 12:10

o mój Boże.... też taką chcę! :D

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 27 grudnia 11, 18:28

Jak ostatnio robiłem porządek przed świętami to była okazja do zrobienia zdjęcia całości :wink:
Obrazek

Adix22
Goron
Goron

Postautor: Adix22 » 27 grudnia 11, 19:24

Lakitu. O kurde ile ty na to wydałeś. Ja na moje gry do wii wydałem 1000 zł a mam tylko 3 gry i wii fit (kiedyś dodam zdjęcie)

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 28 grudnia 11, 12:38

Adix22 pisze:. Ja na moje gry do wii wydałem 1000 zł a mam tylko 3 gry i wii fit

To pomyśl, ile on musiał wydać :P. Albo lepiej nie...

Moja kolekcja zeld trochę się powiekszyła w tym roku. Między innymi o PH, które sprawiłem sobie jako prezent na święta.
Obrazek
Obrazek
Kolekcja metroidów podobnie. Dorwałem trylogię i Hunterów.
Obrazek
Na zdjęciu nie ma Echoes, bo pożyczyłem kumplowi... Ostatnio mówił, że utknął gdzieś na Torvus Bog. To oznacza, że jeszcze dłuuuga droga przed nim :(...

Xenblade Chronicles powinno być obowiązkową pozycją dla każdego posiadacza Wii. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że tylko ja się tą grą zachwycam...
Obrazek
Wg mnie jest po prostu świetna. Brakuje mi tam tylko jednej rzeczy. Może dwóch:
- jakiejś encyklopedii potworów, czy tam spisu, jak kto woli,
- wsparcia wi-fi - tutaj mam na myśli nie jakieś pvp, a wspólne wykonywanie niektórych questów, dzięki czemu byłoby łatwiej i szybciej (ten kto grał, wie, że ilość zadań w Xeno jest po prostu miażdząca, tak jak i lokacje, oczywiście wiązałoby to się z edycją niektórych questów) oraz wymianę itemów między graczami. Tak to trzeba w pojedynke szukać jakiegoś kwiatka albo kamyka po całej mapie, niejednokrotnie bez rezultatów... Tak jak wczoraj... Ogrom tej gry jest po prostu przytłaczający.
Obrazek

Adix22
Goron
Goron

Postautor: Adix22 » 28 grudnia 11, 15:35

Xenoblade Bundle sobie dziś zamówiłem, będzie jutro.Więc zdjęcie z moją małą kolekcja wstawię do 2-3 dni :D

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 28 grudnia 11, 16:03

Nigdy się nie zastanawiałem ile na to poszło, raczej interesowałem się ceną każdej sztuki z osobna gdy kupowałem. Większość gier na PS3, DS czy Xbox 360 było kupowanych okazyjnie na Allegro. Nigdy nie polowałem na wydania specjalne czy 100% nówki w folii. Poza tym nie uzbierało się tego tyle od wczoraj. Potrzeba było na to 12 lat :P .

Adix22
Goron
Goron

Postautor: Adix22 » 28 grudnia 11, 18:11

Ja Wii mam dopiero od roku, i mam dopiero 4 gry (prawie 4) więc wychodzi na to,że 4 gry rocznie kupuje. A Wii mam zamiar za niedługo sprzedać na rzecz WiiU (gry sobie zostawię :D)

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 29 grudnia 11, 12:51

Adix22 pisze:Ja Wii mam dopiero od roku, i mam dopiero 4 gry (prawie 4) więc wychodzi na to,że 4 gry rocznie kupuje.

Ja tak samo :). Nie oszukujmy się, nawet oczekując na okazje np. na allegro, ciężko u nas dorwać fajne tytuły w fajnych cenach.
Robson w ogóle zaszalał z ceną zeldy SS...
Obrazek

Adix22
Goron
Goron

Postautor: Adix22 » 29 grudnia 11, 15:04

Ehhh... Chyba zrezygnuję z Xenoblade (głupia ultima) na rzecz monster hunter tri + classic controller pro (bo ultima nie wyśle mi tego do jutra) a chciałbym sobie jeszcze w weekend pograć.

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 29 grudnia 11, 15:42

Radzę sugerować się samą grą, a nie terminem wysyłki...
Obrazek

Adix22
Goron
Goron

Postautor: Adix22 » 29 grudnia 11, 18:02

Nie w tym rzecz sebeq.Obie te gry mi sie podobają,ale kasy starczy na jedną :D(Jednak Xenoblade'a sobie zamówiłem. Niestety w poniedziałek-wtorek przyjdzie :( )

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 29 grudnia 11, 19:15

Myślę, że nie będziesz żałować. Świetne oceny mówią same za siebie. Sam brałem ten tytuł w ciemno - nic o nim nie wiedziałem w momencie zamówienia. W momencie otrzymania gry, wciąż. Nawet do tej pory wiem tylko tyle, ile się dowiem z samej fabuły (czyli jednak niedużo). Nie żałuję.
Obrazek

Wróć do „OFF Topic”