Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zelde masz przeważnie co rok. Zobacz jak to jest z innymi seriami, co 2, co 3, co 4 lata albo w ogóle jak np Duke Nukem Never.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Ja nie mam.Nie było na razie sensu kupować bo nie ma gier dla mnie w których mógł bym używać Wii Motion Plus;Kupie jak wyjdzie Zelda chociaż możliwe że będzie dodawane do Zeldy. MasterLink-od 2000 roku nie było większej przerwy pomiędzy wydaniem jednej Zeldy niż rok lecz pomiędzy Link's Awakening a Ocarina of Time jest różnica 5 lat.My byśmy już rwali włosy jak byśmy tak długo czekali na nową Zelde.Jeśli Skyward Sword będzie tak dobry jak OoT to ja mogę czekać nawet 10 lat.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 10, 21:12 przez ganon, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
piotrek94 pisze:Jestem ciekaw ile osób ma już WiiMotion+ żeby zagrać między innymi w zeldę
Ja też ale nie kupiłem go specjalnie po to tylko dla Red Steela
ganon pisze:MasterLink-od 200 roku nie było większej przerwy pomiędzy wydaniem jednej Zeldy niż rok
200 roku?!?! To już długo wychodzi ta Zelda co? : P
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
piotrek94 pisze:( i przypominam że na klawiaturze przycisk Print Screen jest )
MasterLink nie robił tego screena.
piotrek94 pisze:1 kwietnia tak długo mamy czekać Japończycy pewnie na walentynki dostaną
No wiesz, zanim gra wyjdzie w europie to trzeba ją przetłumaczyć na angielski/włoski/francuski/hiszpański... Więc nic dziwnego, że musimy czekać dłużej w porównaniu do braci ze wschodu.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
A co to ma do rzeczy? Screena zrobił ktoś z GameStop'u aparatem, więc można uznać to za przeciek.
Widać również, że gra będzie sprzedawana razem z WM+
Widać również, że gra będzie sprzedawana razem z WM+
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:Pierwszy kwietnia.....
Nie lubię tej daty.
Może to prima aprilis?
Też najpierw tak pomyślałem.Fajnie że będzie razem z WMP bo jeszcze go nie mam(o początku mówiłem że będzie dodawane do gry).Żałuję że dopiero w kwietniu.A ja myślałem że SS dostanie na zimę a ty psikus.
Amek pisze:No wiesz, zanim gra wyjdzie w europie to trzeba ją przetłumaczyć na angielski/włoski/francuski/hiszpański... Więc nic dziwnego, że musimy czekać dłużej w porównaniu do braci ze wschodu.
Właściwie to nie wiemy czy jest to data dla Europy czy dla Japonii.Wolał bym to pierwsze.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”