Propozycje zmian na forum i stronie

Piszcie tu o swoich uwagach dotyczących forum.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 sierpnia 10, 17:20

Nie zaszkodziłoby również zrobić jeszcze jeden styl na forum ; )

piotrek94 pisze:przepraszam napisałem parę postów i nadal mam 102 na liczniku, nie jest to jakaś wielka awaria ale...

Tylko posty napisane w tematach o grach LoZ się dodają.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 25 sierpnia 10, 23:15

ganon pisze:PS:Wydaje mi się że dobrze by było gdyby na stronie głównej też powinna być opcja zmiany wyglądu strony.Urozmaiciło by to stronę i w razie znudzenia się obecnego loyouta zmienić na poprzedni.

Jest to fizycznie nie możliwe. Lay który jest obecnie na stronie wymagał ode mnie dużej ingerencji w "pliki wspólne", przez co część elementów (głównie grafiki w "menusach") musiała by być taka sama dla wszystkich styli.

MasterLink pisze:Nie zaszkodziłoby również zrobić jeszcze jeden styl na forum ; )

To żart, prawda? ;) Wydaje mi się, że dwa style to i tak już niezły wynik :} Nowy styl powstał tylko dlatego, że chciałem aby strona i forum tworzyły "całość", a stary zostawiłem na prośbę użytkowników (i Twoją :P ), bo faktycznie niektórym obecny styl może wydawać się "za ciemny" (chociaż wczoraj go trochę z Sebkiem rozjaśniliśmy i teraz jest naprawdę przyzwoicie).

piotrek94 pisze:parę emotikonów więcej nie zaszkodziło by

Mówisz o emotkach na forum czy na stronie? Bo na forum mamy ich 81!
Na stronie jest ich co prawda tylko 9, ale są to podstawowe emotki, i raczej nie potrzeba tam więcej. Ale może niech jeszcze inni się w tej kwestii wypowiedzą. Jeżeli faktycznie poprze cię więcej osób to przemyślę twoją propozycję.

[ Dodano: 25 Sierpień 10, 23:35 ]
Powstały też jeszcze działy "Zelda Game & Watch" oraz "Link's Crossbow Training". Ale wymagają one uzupełnienia :P Na razie po prostu są ;)
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 25 sierpnia 10, 23:37

Nowe emotikony mogłyby się pojawić na forum - mam na myśli "uśmieszki" nie sprity postaci.

PiotrW pisze:To żart, prawda? ;) Wydaje mi się, że dwa style to i tak już niezły wynik :} Nowy styl powstał tylko dlatego, że chciałem aby strona i forum tworzyły "całość", a stary zostawiłem na prośbę użytkowników (i Twoją :P ), bo faktycznie niektórym obecny styl może wydawać się "za ciemny"

Do nowego stylu już się przyzwyczaiłem, ale wprowadzenie 3-go dodałoby jeszcze większą różnorodność, nie wiem jak inni. Taka moja propozycja.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 25 sierpnia 10, 23:41

MasterLink pisze:Do nowego stylu już się przyzwyczaiłem, ale wprowadzenie 3-go dodałoby jeszcze większą różnorodność, nie wiem jak inni. Taka moja propozycja.

No dobra, pomyślimy, ale to dopiero po sesji, i tylko jeżeli ktoś (Sebeeeeek! Czytasz to, prawda?) zaprojektuje ten trzeci styl :) Wtedy będę mógł go przenieść na potrzeby forum.

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 26 sierpnia 10, 00:30

Wydaje mi się że powinno się w dziale TP w solucji złączyć wszytko w jedno a nie że świątynie osobno i reszta osobno.A jeśli już nie to chociaż Forest Temple i Goron Temple do działu świątynie.I Snowpeak Ruins w 1 cz. i 2 cz. żeby było połączone.Co ty na to PiotrW? :)
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 26 sierpnia 10, 09:54

Chodzi o to, że część świątyń została opisana już przez MasterLinka, ale nie ma opisów jak do nich dojść. I te właśnie świątynie są oddzielone od reszty solucji. Wcześniej np. Goron Temple było też oddzielone, ale ponieważ już jest opis jak się do niej dostać, to przeniosłem ją do właściwej solucji.

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 26 sierpnia 10, 10:14

PiotrW pisze:(Sebeeeeek! Czytasz to, prawda?)

Zabrzmiało to trochę jak "Are you ok? Snaaaaake!!"...

No o nowym stylu pomyślimy... Ale dajcie mi trochę czasu. Sam teraz nie mam go praktycznie wcale dla siebie (Rayman Origins jest martwe ;/) a no i chciałbym trochę odpocząć od tego (dzięki ZC ludzie zauważyli, że jednak coś potrafię zrobić w tym photoshopie i teraz proponują mi podobne prace za pare grosza). Poczekajmy właśnie na opinie innych.

Ale da się zrobić ;). W sumie to już mam pewien pomysł ;p. Bądźcie dobrej myśli ;p.
Obrazek

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 26 sierpnia 10, 20:54

Zegar na forum został "naprawiony".

Jeeeee!!!! JUż kiedyś był naprawiony ale potem znowu się popsuł. Oby teraz tak nie było!

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 27 sierpnia 10, 13:01

A może by tak pod wyżyć liczbę możliwych znaków w podpisie.Bo 255 to nie jest za dużo.A 500 było by moim zdaniem idealnie.Co ty na to?
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 27 sierpnia 10, 13:36

Nie. Za Duży rozmiar było by tego wszystkiego.
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 27 sierpnia 10, 18:50

Wtedy forum byłoby trochę przydużo rozciągnięte.
Obrazek

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 27 sierpnia 10, 20:57

Wtedy forum byłoby trochę przydużo rozciągnięte.

Myślę że i tak nie wszyscy wykorzystali by 500 znaków...

Podpis usunięty przez administratora z powodu za dużego rozmiaru, warn słowny + brak możliwości zmiany podpisu do dnia 28.07.2010. Jeżeli podpis się zmieni z roli użytkownika, warn będzie pisemny - dodany do profilu.//Boryn

@Kruppol Wydaje mi się że możesz to już usunąć. Było to ważne do moich urodzin ( ; ) ) Czyli do 28 lipca. Smiało. A jak się boisz to spytaj się o zgodę Boryna. Raz na jakiś czas jest dostępny na GG.

Awatar użytkownika
ObiQ
Kokiri
Kokiri

Postautor: ObiQ » 28 sierpnia 10, 18:28

Na stronie nie działa Pobieralnia. Tak ma być?

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 30 sierpnia 10, 10:28

Wydaje mi się że ktoś pisał że trzeba cośz tym zrobić. Więc chyba nie... Poczekaj trochę to zobaczysz czy coś w niej będzię czy nie...

Awatar użytkownika
starfoch
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: starfoch » 30 sierpnia 10, 13:49

W galerii też nie można się zalogować :-x .
Śmierć zabija.

Wróć do „O forum”