piotrek94 pisze:przepraszam napisałem parę postów i nadal mam 102 na liczniku, nie jest to jakaś wielka awaria ale...
Tylko posty napisane w tematach o grach LoZ się dodają.
Moderator: Moderatorzy
piotrek94 pisze:przepraszam napisałem parę postów i nadal mam 102 na liczniku, nie jest to jakaś wielka awaria ale...
ganon pisze:PS:Wydaje mi się że dobrze by było gdyby na stronie głównej też powinna być opcja zmiany wyglądu strony.Urozmaiciło by to stronę i w razie znudzenia się obecnego loyouta zmienić na poprzedni.
MasterLink pisze:Nie zaszkodziłoby również zrobić jeszcze jeden styl na forum ; )
piotrek94 pisze:parę emotikonów więcej nie zaszkodziło by
PiotrW pisze:To żart, prawda? Wydaje mi się, że dwa style to i tak już niezły wynik Nowy styl powstał tylko dlatego, że chciałem aby strona i forum tworzyły "całość", a stary zostawiłem na prośbę użytkowników (i Twoją ), bo faktycznie niektórym obecny styl może wydawać się "za ciemny"
MasterLink pisze:Do nowego stylu już się przyzwyczaiłem, ale wprowadzenie 3-go dodałoby jeszcze większą różnorodność, nie wiem jak inni. Taka moja propozycja.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
PiotrW pisze:(Sebeeeeek! Czytasz to, prawda?)
Wtedy forum byłoby trochę przydużo rozciągnięte.
Podpis usunięty przez administratora z powodu za dużego rozmiaru, warn słowny + brak możliwości zmiany podpisu do dnia 28.07.2010. Jeżeli podpis się zmieni z roli użytkownika, warn będzie pisemny - dodany do profilu.//Boryn
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości