Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
Legion pisze:A w ogóle to coś dziwnie jest z tym sekretem. Miyamoto dopiero po 7 latach (!) odezwał się, że nie został odkryty największy sekret...
Może poprostu ten cały SEKRECIK wymyślił.......Bo przez siedem długich latek,chyba ktoś(choćby jeden gość)go odkrył,nie
[ Dodano: Sob 29 Paź, 2005 ]
A dlatego o tym nie mówił,bo się poprostu nie skapnął,że to sekret
Ostatnio zmieniony 29 października 05, 11:56 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwłaszcza,że jeśli nie w Polsce,to jest jeszcze dużo krajów gdzie w Zeldę grają(np.Japonia,Korea,USA.....itd.)Za dużo na świecie jest ludzi,żeby nikt przez całe 7 lat(!!!!!!)nikt nie odkrył tego sekretu Albo,może jest tak jak mówię:
P.S
Tylko ja to PIERWSZY wymyśliłem 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mr.M pisze:Bo przez siedem długich latek,chyba ktoś(choćby jeden gość)go odkrył,nie
A dlatego o tym nie mówił,bo się poprostu nie skapnął,że to sekret
P.S
Tylko ja to PIERWSZY wymyśliłem 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie no jak juz cuz wspomniał o sekrecie to chyba nie bedzie ludziom wody z mozgu robic i cos jednak tam jest.Uwazam jednak(tak mi sie wydaje),ze ten sekret to ta Światynia Światła,moge sie mylic,ale to narazie wedlug mnie najbardziej prwadopodobne z posród wymienionych propozycji
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
drug pisze:dlaczego dopiero w marcu?
Tak Miyamoto powiedział,że sekret dopiero w marcu wyjawi Ale z premierą TP to nic wspólnego(chyba) nie ma........Chociaż...Może........
O.K
Dosyć rozmyślania Czy z TP ma to coś wspólnego dowiemy się w marcu (dopiero )
UPDATE
Pozostaje cierpliwie czekać...........
Ostatnio zmieniony 29 października 05, 15:59 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”