Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
Prawdą jest, że voice acting mógłby się okazać chybiony (choć w takim Metroid Prime na przykład miał dość wysoki poziom), ale i tak dodałby grze pewnej "epickości".
BTW ostatnio śniło mi się, że grałem w SkywardSword i muszę przyznać, że gameplay mi się podobał, gra oferuje wiele otwartych przestrzeni (co zaliczyłbym na plus bo zostawia to wreszcie pole do popisu dla możliwości graficznych Wii). Niestety trzeba będzie poczekać na oficjalną premierę -_-
BTW ostatnio śniło mi się, że grałem w SkywardSword i muszę przyznać, że gameplay mi się podobał, gra oferuje wiele otwartych przestrzeni (co zaliczyłbym na plus bo zostawia to wreszcie pole do popisu dla możliwości graficznych Wii). Niestety trzeba będzie poczekać na oficjalną premierę -_-
Karn pisze:BTW ostatnio śniło mi się, że grałem w SkywardSword i muszę przyznać, że gameplay mi się podobał, gra oferuje wiele otwartych przestrzeni (co zaliczyłbym na plus bo zostawia to wreszcie pole do popisu dla możliwości graficznych Wii). Niestety trzeba będzie poczekać na oficjalną premierę -_-
To się zawsze śni coś śmiesznego.
\Karn pisze:Prawdą jest, że voice acting mógłby się okazać chybiony (choć w takim Metroid Prime na przykład miał dość wysoki poziom), ale i tak dodałby grze pewnej "epickości".
ŻAL!!!Voice-Acting jest teraz w każdej dobrej grze to czemu w Zeldzie nie może go być ?. Nintendo nie ma odpowiednich głosów??Raczej wydaje mi się że Nintendo boi się wkomponować go w rozgrywkę, ponieważ każda Zelda od zarania dziejów takowej opcji nie posiadała i nie wiadomo jak byłaby odebrana na chwilę obecną przez rzeszę fanów.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Karn pisze:Prawdą jest, że voice acting mógłby się okazać chybiony (choć w takim Metroid Prime na przykład miał dość wysoki poziom), ale i tak dodałby grze pewnej "epickości".
Zgadzam się! Wychodzi pierwsza Zelda z Motion Plusem to może i na tą okazję wyjdzie pierwsza Zelda z Voice Actingiem... A wgl wydaje mi się że to już 15 zelda więc na okazję taką jak 15 czemu nie?
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”