Dziękuję za nowe powitania (nie żebym nie czytał wcześniej Waszych postów
), pisałem taki długi post i mi się skasował
a teraz nie wiem co dokładnie pisałem, no nic...
Dobrze że jest takie miejsce jak to gdzie można porozmawiać o najlepszej na świecie grze
jestem maniakiem (fakt nie takim żeby liczyć drzewa na Hyrule Field w OoT, jak to było kiedyś w którymś z quizów
, ale jestem fanem
).
Co do pokazanego filmu, faktycznie synchronizacja jest godna podziwu, wręcz zachwycająca, ciekawy jestem tylko na ile pozwoli nam ta gra, na jakie ruchy. Zapewne wielu z Was, w tym ja, chcielibyście mieć 100% kontrolę nad mieczem. Ja zawsze chciałem wywinąć młynka stając przed przeciwnikiem, przerzucić miecz z ręki do ręki, parować ciosy, uderzać pod sobie znanymi kątami. Chciałbym aby sposób władania mieczem był proporcjonalny do umiejętności gracza, mianowicie, polegałoby to na realnych ćwiczeniach, ruchy początkowo koślawe, potem profesjonalne, to by było naprawdę coś, szermierka, parowanie, bloki, ataki, młynki i tym podobne, w połączeniu z akrobacjami wychodzi Nam niezłe cacko.
Jak na razie znamy tylko ogólnikowe fakty, ma być zachwiany system jaki był dotychczas, miejmy nadzieje że na lepszy, tak czy inaczej, nie mogę się już doczekać. Fakt że zostałem studentem nawala mi roboty ale na Zelde zawsze jest czas.
~Taro