Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
To tak to jest jak ktos ma male lapki Mary . Ciekawie gra musialaby wygladac jakbys musiala co chwile naciskac Gore na D-padzie oraz przycisk 2 ..... xD
Nie wiem, ja problemow ze sterowaniem nie mialem. Wszystkiego czego chce w nowej Zeldzie, o widowiskowosci w walce z bossami takiej jaka byla w TP oraz znacznie zwiekszonego stopnia trudnosci. Sposoby na bossy moglyby byc bardziej skomplikowane. Walki moglyby lekko pojsc w strone tych z Shadow of Collosus.
Nie wiem, ja problemow ze sterowaniem nie mialem. Wszystkiego czego chce w nowej Zeldzie, o widowiskowosci w walce z bossami takiej jaka byla w TP oraz znacznie zwiekszonego stopnia trudnosci. Sposoby na bossy moglyby byc bardziej skomplikowane. Walki moglyby lekko pojsc w strone tych z Shadow of Collosus.
Mogło by być więcej takich walk jak np:walka z Argorokiem w TP w City in the Sky.Ta walka była bardzo widowiskowa i trudna.Gdyby każda walka byłą taka jak ta.A co do trudności bossów to moim zdaniem w poprzednich częściach walki z nimi nie były takie łatwe jak mówicie.Moim zdaniem nie powinni tego zmieniać.
PS:E3 ZA 22 DNI
PS:E3 ZA 22 DNI
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Nie wiem jak wy ale mnie poziom trudności bossów odpowiada jak najbardziej.A co do tej pomocy jak np Super Guide to wole żeby jednak byłą ale aby nie trzeba było jej używać ale znając Nintendo to na pewno dadzą Super Guide bo ostatnio dostali na tym punkcie jakiegoś kręćka.
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W MM i OoT bossy też nie były jakieś trudne, były średnie. Jedynym bossem sprawiającym trudność, a raczej zadającym dużą ilość obrażeń był Ganon (OoT).
No, ale fakt bossy w nowej Zeldzie powinny stanowić jakieś wyzwanie. Jak już mówiłem mogliby dać wybór stopnia trudności.
No, ale fakt bossy w nowej Zeldzie powinny stanowić jakieś wyzwanie. Jak już mówiłem mogliby dać wybór stopnia trudności.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:No, ale fakt bossy w nowej Zeldzie powinny stanowić jakieś wyzwanie. Jak już mówiłem mogliby dać wybór stopnia trudności.
Ja bym wolał aby jednak właśnie nie było wyboru trudności.Z MM trudny był jeszcze ten z wodnej świątyni ta ryba.Jeszcze silniejszy jak Argoron.Mi jednak mażą się walki z gigantami na miarę niektórych z SMG lub Shadow of the Collossus.Mogli by dodać trochę innowacyjności podczas walki z bossami.Wszystkiego dowiemy się na E3.
PS:E3 2010 ZA 21 DNI
Shigeru Miyamoto
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
To tak to jest jak ktos ma male lapki Mary . Ciekawie gra musialaby wygladac jakbys musiala co chwile naciskac Gore na D-padzie oraz przycisk 2 ..... xD
Sie nie nabijaj, wcale nie ciekawie xD
Gra powinna być trudniejsza, a Hyrule bardziej zapełnione a nie że jedziesz na koniu i nic po drodze nie chce cie zabić, albo Bossowie zajmują 30 sekund na pokonanie jeśli się wyczai dobrą technikę, to jest śmieszne... niech gra będzie taka trudna jak przynajmniej za czasów Ocariny, a dla niedających sobie z tym rade coś upchać na podobieństwo Super Guide'a i sprawa załatwiona - wszyscy zadowoleni.
E3 już nie długo panowie, już długo czekać nie będziemy
Z trudnością gry to się absolutnie z wami zgadzam Pablo i Mary ale bossy mi nie przeszkadzają.Niech gra będzie jeszcze trudniejsza od MM i jeszcze dłuższa od TP i OoT.
Noo.Jeszcze 20 dni do E3.Odliczanie dobiega końca.Kupujemy bilety do Los Angeles i jazda. xD
PS:500 POST!!!
Mary1517 pisze:E3 już nie długo panowie, już długo czekać nie będziemy
Noo.Jeszcze 20 dni do E3.Odliczanie dobiega końca.Kupujemy bilety do Los Angeles i jazda. xD
PS:500 POST!!!
Shigeru Miyamoto
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”