Największy sekret.
Moderator: Moderatorzy
no wreszcie znalazl sie jeden ktory wie o co chodzi
brawo Legion jestes jedyna osoba ktora ma racje w tym wszystkim
jasne ze nie da sie grac po przejsciu gry gra moze zapisuje fakt ze ja przeszlismy ale przy kazdym ponownym rozpoczeciu gry od zapisanego momentu wracamy do momentu walki z ganonem moze po pokonaniu ganona i rozpoczeciu gry od poczatku pojawi sie jakas nowa opcja ale watpie
brawo Legion jestes jedyna osoba ktora ma racje w tym wszystkim
jasne ze nie da sie grac po przejsciu gry gra moze zapisuje fakt ze ja przeszlismy ale przy kazdym ponownym rozpoczeciu gry od zapisanego momentu wracamy do momentu walki z ganonem moze po pokonaniu ganona i rozpoczeciu gry od poczatku pojawi sie jakas nowa opcja ale watpie
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
rączka o \t muj kursor no bo robiłem screena i mi sie poprostu w kadr weszła co miałem robić. niezdażyłobysię to gdybym grał na fullscreen a ja gram na oknie poprostu o duzej rozdzielczości bo zawsze do mnie wiele ludzi pisze na gg i niechce mi sie nonstop fullscreena dawać i go wylanczac i tak w kulko a wogule ta rączka potwierdza że to nie fotomontaż bo gdybym robil fotomontaż to przecież bym zapisal plik i by było bez kursora nie sorki zapomniałem usunąć mojego kursora z kadru ale t przecież w niczym nieprzeszkadza zresztą gdzie go miałem upchnąć jedyne co uciołem na photoshopie to pasek zadań i górę okna bo jak już mówiłem niegram na fullscreenie.
Przecież jest Temple of Light i każdy o tym wie...
Żeby je przejśc trzeba ułożyć kryształy i zagrać Song of Time, ne każda świątynia musi być tępym labiryntem z bossem na końcu.
PS: Jak chcecie coś odkryć to se polewitucie małym Linkiem w okolicach takich miejsc, które są dostępne tylko dla starszego(Świątynie, je#ana forteca:P itp.) i jak się coś znajdzie próbować znaleźć sposób na dostanire się tam bez cheatów.
Żeby je przejśc trzeba ułożyć kryształy i zagrać Song of Time, ne każda świątynia musi być tępym labiryntem z bossem na końcu.
PS: Jak chcecie coś odkryć to se polewitucie małym Linkiem w okolicach takich miejsc, które są dostępne tylko dla starszego(Świątynie, je#ana forteca:P itp.) i jak się coś znajdzie próbować znaleźć sposób na dostanire się tam bez cheatów.
8=============D
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”