Legend of Zelda: Skyward Sword

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 21 stycznia 10, 17:13

To jest info z przed miesiąca które opublikowano wczoraj...
http://www.gamefaqs.com/boards/genmessa ... c=52658299

...dodatkowo nie jest wiarygodne.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 21 stycznia 10, 18:02

No i co że z przed miesiąca, ale nikt o tym nigdzie nie pisał a dzisiaj nawet na GoNintendo to wstawili
Obrazek

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 21 stycznia 10, 18:39

Jeżeli tak jak głoszą plotki, miałaby to być kontynuacja MM, toby N mogło ładnie zamieszać lub wprowadzić 'brakujące ogniwo' do storyline'u :D.

speiderman
Kokiri
Kokiri

Postautor: speiderman » 21 stycznia 10, 19:51

Strasznie jestem ciekaw. Cieszą mnie informacje, że gra ma odejść od schematów. 4 lata oczekuję jakichkolwiek informacji i liczę, że w końcu doczekam się ich na E3 (za każdym razem łudziłem się, że pokażą cokolwiek). Będzie super jeśli wyjdzie jeszcze w tym roku. Podejrzewam, że N chce w spokoju pracować nad grą, nie pokazując mnóstwa materiałów, tylko uderzyć z grubej rury, a potem dać szybko grę do sklepów.

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 21 stycznia 10, 19:54

No i pięknie.Teraz to na pewno kupię tą gierkę.Jeśli mnie wzrok nie myli to w jednej z ostatnich 'plotek' pisze coś o podróżowaniu w czasie!!!Teraz tylko czekać do premiery i odkładać pieniążki. :)
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 22 stycznia 10, 20:25

Znowu plotki http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=124
skoro zrobiłam newsa o plotkach wczoraj to i dzisiaj jak pojawiły się nowe też by wypadało, hmm... ale czy to ma sens pisać o plotkach, one mogą się pojawiać codziennie xD

10) may be the last chapter of the saga

Srsly, wft :42
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 22 stycznia 10, 21:56

Wydaje mi się że ten news co napisałaś wczoraj można poświęci na pisanie przeróżnych plotek.Co ty na to??? :)
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 23 stycznia 10, 16:02

Kolejny bełkot. Nie wiem czemu ale wydaje się on bardziej wiarygodny niż poprzedni. Dodatkowo niektóre informacje przeczą tym poprzednim. Niby dlaczego mieliby zakończyć serię? Chyba że zawrą w grze tyle różnych rzeczy, że wyczerpią wszystkie możliwe pomysły na następne gry - nie możliwe. Poza tym $$$ nie pozwoli im zakończyć serii.
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 23 stycznia 10, 16:06

MasterLink pisze:Kolejny bełkot. Nie wiem czemu ale wydaje się on bardziej wiarygodny niż poprzedni. Dodatkowo niektóre informacje przeczą tym poprzednim. Niby dlaczego mieliby zakończyć serię? Chyba że zawrą w grze tyle różnych rzeczy, że wyczerpią wszystkie możliwe pomysły na następne gry - nie możliwe. Poza tym $$$ nie pozwoli im zakończyć serii.

W 100% zgadzam się z MasterLinkiem.Po co mieli by zakańczać serie.W końcu to jest bardzo opłacalna seria i jedna z najlepszych w historii. :)
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Mary1517
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Mary1517 » 24 stycznia 10, 20:52

Jeśli w 2011 roku miała by wyjść ostatnia Zelda, to ja sie godze na to, żeby w 2012 był koniec świata xD
Obrazek

speiderman
Kokiri
Kokiri

Postautor: speiderman » 25 stycznia 10, 18:18

ganon pisze:
MasterLink pisze:Kolejny bełkot. Nie wiem czemu ale wydaje się on bardziej wiarygodny niż poprzedni. Dodatkowo niektóre informacje przeczą tym poprzednim. Niby dlaczego mieliby zakończyć serię? Chyba że zawrą w grze tyle różnych rzeczy, że wyczerpią wszystkie możliwe pomysły na następne gry - nie możliwe. Poza tym $$$ nie pozwoli im zakończyć serii.

W 100% zgadzam się z MasterLinkiem.Po co mieli by zakańczać serie.W końcu to jest bardzo opłacalna seria i jedna z najlepszych w historii. :)

A nie chodzi im o to, że zakończą sagę, która łączy serię od czasów OoT? Choć z drugiej strony, są teorię o połączeniach serii od czasów NES-a...

Awatar użytkownika
Damashi
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Damashi » 27 stycznia 10, 18:48

Myślę że nowa Zelda na Wii będzie kontynuowacją z Twilight Princess.
Zapraszam też do ogl?dania moich obrazów na
http://damashi6.deviantart.com/

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 27 stycznia 10, 22:49

Mi się marzy Zelda która byłą by w chronologii przed Ocaryna lub po Ocarynie.Ale jeśli nowa Zelda nie ma dziać się tylko w Hyrule to moja teoria może się powoli sprawdzać.Chdzi mi o to że Link walczy o niepodległość na wojnie unifikacyjnej.Poczekamy zobaczymy ale kontynuacja OoT która działa by się przed MM byłą by wyje***ta!!!
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 27 stycznia 10, 23:50

ganon pisze:ale kontynuacja OoT która działa by się przed MM byłą by wyje***ta!!!

Jak może być kontynuacją OoT dziejącą się przed MM, skoro MM jest już kontynuacją OoT? Nawet jakbyś wstawił ją w drugiej linii jako kontynuacja to wtedy intro WW nie miałoby sensu - tak samo jak powyższe zdanie. Poza tym Link nie mógłby brać udziału w wojnie...

ganon pisze:w chronologii przed Ocaryna. Chdzi mi o to że Link walczy o niepodległość na wojnie unifikacyjnej.

...no chyba, że jako niemowlę... [lol]
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 28 stycznia 10, 11:00

MasterLink pisze:no chyba, że jako niemowlę

O kurde.Teraz mnie przejrzałeś :oops: .No to jeśli Oot ma już kontynuację no to niech się dzieje przed OoT.W końcu w tych plotkach co są na stronie jedna mówi o tym:Fabuła gry nie toczy się wyłącznie w Hyrule a nawet możliwie, że w ogóle się w nim nie toczy.Więc może Link będzie zwiedzał kilka krain.W cale nie jest to wykluczone. :)
Obrazek

Shigeru Miyamoto

Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”