Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Ja to bym powiedziała, że nie mamy praktycznie nic. Nawet trailery nieprzedstawiają gry takiej jaka wyjdzie, zazwyczaj 70% zawartości pierwszego trailera/screena z jakiejś gry w ogóle nie trafia do wersji finałowej, dla tego takim artem to tym bardziej niemożemy się sugerować, jest robiony z deka na podobieństwo Twilight Princess, ale gra w żadnym stopniu niemusi go przypominać.
Reggy znowu robi sztuczny hype "kiedy gra będzie doskonała" heh, oni i tak w Ameryce nic nie robią dla tej gry, oni nawet mało co w ogóle wiedzą na jej temat. NoA i NoJ ciągle sobie zaprzeczają, mają wiecznie inne wersje wydarzeń/wizje a i tak zawsze wyjdzie na NoJ.
Reggy znowu robi sztuczny hype "kiedy gra będzie doskonała" heh, oni i tak w Ameryce nic nie robią dla tej gry, oni nawet mało co w ogóle wiedzą na jej temat. NoA i NoJ ciągle sobie zaprzeczają, mają wiecznie inne wersje wydarzeń/wizje a i tak zawsze wyjdzie na NoJ.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
ganon pisze:Crapa na miarę Link Crossbow Training
1. Ta gra to nie crap.
2. Ta gra to minigra dodawana do Wii Zappera - nie należy jej porównywać do zwykłych gier z serii.
3. Jeśli chcesz się wypowiedzieć na jej temat to w konkretnym temacie o LCT.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
19 stycznia.Coś mi ta data przypomina .......aaaaaaaa przecież to data rozpoczęcie mistrzostw Europy w piłkę ręczną i jeden dzień przed moimi urodzinami.Już się nei mogę doczekać tego dnia gdy w Nintendo Power będzie pisało o Zelda Wii i Smg2.Odliczania czas start.5 dni do 19 stycznia.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
No Ganon, to już jutro, twój czas oczekiwania dobiega końca xD sama jestem ciekawa czy napiszą coś, o czym jeszcze nie wiadomo, oni czasem lubią robić duży hype a potem nie piszą nic nowego o grze, tak zrobili z Epic Mickey np. i Monster Hunter Tri~
Ale sama sie nie moge doczekać... trzeba wąchać co tam nowego się pojawi w internecie
Ale sama sie nie moge doczekać... trzeba wąchać co tam nowego się pojawi w internecie
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ten 'wyciek' był jakieś kilka dni temu - przynajmniej jeśli chodzi o imię tej postaci i kilka innych rzeczy.
EDIT:
Jednak był jeszcze wcześniej: http://www.gamefaqs.com/boards/genmessa ... c=52658299
EDIT:
Jednak był jeszcze wcześniej: http://www.gamefaqs.com/boards/genmessa ... c=52658299
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 10, 17:14 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Coś mi ta gra zaczyna wyglądać na sequel Majory. Im więcej czytam o tej grze, tym bardziej wydaje mi się, że będzie to historia Linka z Ocariny, w momencie jak wyjechał z Hyrule. My wiemy póxniej o nim tylko tyle, że trafił do Terminy, pokonał Majore i wyruszył w dalszą podróż i dalej niewiadomo co się z nim stało, umownie po Majorze niby ma być Oracle of Ages ale to tylko umownie. No i że nie wspomne o tym, że to by tłumaczyło dlaczego w grze nie ma Master Sworda, no bo jasne, że nie ma... siedzi w Tample of Time tam gdzie Link go zostawił na koniec OoT. Fajnie by było gdyby to była kontynuacja którejś ze starszych Zeld. Ładny łańcuszek by nam się wtedy zrobił:
OoT -> MM -> ZeldaWii -> WW -> PH -> ST
OoT -> MM -> ZeldaWii -> WW -> PH -> ST
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”