kropek2 pisze:ziomki jest nowe nintendo ds z dotykowym ekranikiem psp go nigdy nie przebije chodzby chciało jedynie co sony jest dobre to ps2 ale ngc ma więcej ram i pamieći
szkoda ze na gc nie wchodzi gry z ps2 .
więc tak gdyby na ngc wchodziły gry z ps2 i było bardziej dostępne w polsce tak jak ps2 to by wszysty je kupowali dziękuje koniec wykładu
_
aha zorientowałem sie że musze sie na nowo zarejestrować i jestem nie kropek2 tylko kropek . napisałem odwrotnie w innym poście to mogło niekturych zdezcośtam
No właśnie, a przecież to gry są najważniejsze X-Box jest obecnie najmocniejszą konsolą na rynku, ale gry ma słabe, właśie dlatego PS2 schodzą najlepiej. Zdrowo myślący człowiek przy wyborze konsoli kieruje się grami. Chyba, że ktoś ma konsolę tylko po to, aby nią szpanować...
A co do pojedynku PSPvsNDS. Ja już zaczynam przechodzić na stronę Ninny, chyba, że MEgaman Battle Network będzie też na PSP:) Najciekawsze pozycje jakie widziałem w zapowiedziach na NDS to: Kirby & Magical Paintbrush:), Megaman Battle Network, Wari Ware: Touch(ciekawy pomysł, podobnie jak Project Rub), no i może Yoshi: Touch&Go. A na PSP: Medievil, WipeOut Pure
Wiec pod tym względem jak narazie NDS wygrywa.