Legend of Zelda: Spirit Tracks
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Raczej roznica bedzie taka, ze zamiast isc w dol, bedziemy sie wspinac w gore kawalek po kawalku xD
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Ten Dungeon to bodajże Tower of the Spirits czy Spirit Tower jakoś tak. Z tego co udało mi się "wyniuchać" to ta wierza się rozpadła czy coś i pokonując bossów powoli ją odbudowujemy i co za tym idzie, po każdym bossie musimy do niej wracać tak jak do Świątyni Króla Oceanów z taką różnicą, że nie trzeba będzie przechodzić każdego piętra w kółko od nowa, tylko będziemy mogli od razu pominąć te które raz już odwiedziliśmy i od razu skipnąć do 3,5, czy 10 (czy ile ich tam jest, nie wiem xD I to bardzo dobrze bo właściwie to co w PH mnie najbardziej irytowało to właśnie ta ciągła konieczność powtarzania pięter świątyni i na dodatek limit czasowy... w ST będzie dungeon do którego będziemy wracać wielokrotnie, ale nie będzie powtarzalny i nie będzie limitu czasu.
Dodam tu jeszcze, że tylko w tej wierzy będzie Phantom Zelda, w innych dungeonach prawdopodobnie nie będzie do niej dostępu. Czyli tak jak klepsydry w PH możemy używać tylko w tample of the ocean king tak phantom zelda będzie playable tylko w tower of the spirits.
Dodam tu jeszcze, że tylko w tej wierzy będzie Phantom Zelda, w innych dungeonach prawdopodobnie nie będzie do niej dostępu. Czyli tak jak klepsydry w PH możemy używać tylko w tample of the ocean king tak phantom zelda będzie playable tylko w tower of the spirits.
Mary1517 pisze:Ten Dungeon to bodajże Tower of the Spirits czy Spirit Tower jakoś tak. Z tego co udało mi się "wyniuchać" to ta wierza się rozpadła czy coś i pokonując bossów powoli ją odbudowujemy i co za tym idzie, po każdym bossie musimy do niej wracać tak jak do Świątyni Króla Oceanów z taką różnicą, że nie trzeba będzie przechodzić każdego piętra w kółko od nowa, tylko będziemy mogli od razu pominąć te które raz już odwiedziliśmy i od razu skipnąć do 3,5, czy 10 (czy ile ich tam jest, nie wiem xD I to bardzo dobrze bo właściwie to co w PH mnie najbardziej irytowało to właśnie ta ciągła konieczność powtarzania pięter świątyni i na dodatek limit czasowy... w ST będzie dungeon do którego będziemy wracać wielokrotnie, ale nie będzie powtarzalny i nie będzie limitu czasu.
w PH swiatyna na poczatku byla irytujaca, ale majac wiekszosc itemow robilo sie ja w "chwile" i byla przyjemnoscia, szczegolnie poprawiajac swoj czas... bym musial wlaczyc konsolke czego daaawno nie robilem i zobaczyc swoj rekord.
Mary1517 pisze: Z tego co udało mi się "wyniuchać" to ta wierza się rozpadła czy coś i pokonując bossów powoli ją odbudowujemy
Kojarzy mi się to z Tingle RPG, tylko, że tam się wieża sama budowała.
Mary1517 pisze: tylko będziemy mogli od razu pominąć te które raz już odwiedziliśmy i od razu skipnąć do 3,5, czy 10
A co, będzie winda xD? (Ta technologia rzeczywiście idzie do przodu ^^)
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
swg pisze:w PH swiatyna na poczatku byla irytujaca, ale majac wiekszosc itemow robilo sie ja w "chwile" i byla przyjemnoscia, szczegolnie poprawiajac swoj czas... bym musial wlaczyc konsolke czego daaawno nie robilem i zobaczyć swój rekord.
Jak bym chciała pograć w gry o hi-score, włączyła bym atari xD fakt, potem jak sie ma więcej itemów to to szybko idzie, ale sam fakt, że ciągle w kółko łazi sie po tym samym wbrew swojej woli jest... głupie. Tample of the Ocean King to właśnie ten element który sprawił, że nie lubię za bardzo Phantom Hourglass, jest to jedna z moich najmniej lubianych Zeld. Ale to jest tylko oczywiście moja opinia, żeby nie było.
Kuba97 pisze:A co, będzie winda xD? (Ta technologia rzeczywiście idzie do przodu ^^)
Pewnie, że winda xD i to jeszcze zasilana napędem gryzoniowym xD a tak na poważnie, to pewnie klasyczne warp zone'y te takie świecące na podłodze. Może przy wejściu do świątyni na podłodze będzie pełno takich kolorowych świecących oczek
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Ganon, jaki filmik z Youtube? Pierwsze słyszę o takim komunikacie, że jakiś oficjalny filmik i trzeba się z kimś konsultować?
Co myślicie o dzisiejszych filmikach z newsa? Ja dzisiaj przypadkiem zupełnie natrafiłam na jakiś ostry spoiler z gry :/ mówię to dla chętnych, Ostrzegam, MAJOR SPOILER! ODRADZAM CZYTAĆ! Tylko na własne ryzyko, nie mówić mi tu potem, że nie ostrzegałam! [hide]Anjean to ponad stu letnia Tetra, dla tego mówi Zeldzie, że zna jej przodków. Link i Tetra znajdują nowy ląd po przygodach z PH i nazywają go Hyrule, to oni są tymi "light spirits" którzy pierwszy raz walczą z "demon kingiem" i dzięki nim powstają tory i wierza. To od Tetry pochodzi Spirit Flute, gdyż Zelda wspomina, że jest to artefakt który należał do założycieli Hyrule. Pytanie tylko... skąd Tetra miała coś takiego? nie widziałam, by grała kiedykolwiek na jakimś instrumencie...[/hide]
Prosze też, nie wypowiadać się na temat tego spoilera w tym temacie tak wprost, jeśli będziecie chcieli coś powiedzieć na ten temat, ukryjcie wiadomość i dajcie ostrzeżenie dla tych, którzy nie chcą czytać spoilerów.
Co myślicie o dzisiejszych filmikach z newsa? Ja dzisiaj przypadkiem zupełnie natrafiłam na jakiś ostry spoiler z gry :/ mówię to dla chętnych, Ostrzegam, MAJOR SPOILER! ODRADZAM CZYTAĆ! Tylko na własne ryzyko, nie mówić mi tu potem, że nie ostrzegałam! [hide]Anjean to ponad stu letnia Tetra, dla tego mówi Zeldzie, że zna jej przodków. Link i Tetra znajdują nowy ląd po przygodach z PH i nazywają go Hyrule, to oni są tymi "light spirits" którzy pierwszy raz walczą z "demon kingiem" i dzięki nim powstają tory i wierza. To od Tetry pochodzi Spirit Flute, gdyż Zelda wspomina, że jest to artefakt który należał do założycieli Hyrule. Pytanie tylko... skąd Tetra miała coś takiego? nie widziałam, by grała kiedykolwiek na jakimś instrumencie...[/hide]
Prosze też, nie wypowiadać się na temat tego spoilera w tym temacie tak wprost, jeśli będziecie chcieli coś powiedzieć na ten temat, ukryjcie wiadomość i dajcie ostrzeżenie dla tych, którzy nie chcą czytać spoilerów.
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Tu w moim linku jest pierwsze 10 min z gry ze strony gonintendo. Filmik zrobiony na DSi LL/XXL
Wchodzenie na wlasna odpowiedzialnosc!
http://www.youtube.com/watch?v=WQCf5YyU ... r_embedded
Na temat filmikow z newsa
[hide]Ostatni film z templa na koncu
Bozyszcze moj swiety ON WROCIL? How it can be? Nasz "nieustraszony" bohater xD
2 filmik
Fajnie sie Link usmiechnol. Cos polubie te gre [/hide]
Wchodzenie na wlasna odpowiedzialnosc!
http://www.youtube.com/watch?v=WQCf5YyU ... r_embedded
Na temat filmikow z newsa
[hide]Ostatni film z templa na koncu
Bozyszcze moj swiety ON WROCIL? How it can be? Nasz "nieustraszony" bohater xD
2 filmik
Fajnie sie Link usmiechnol. Cos polubie te gre [/hide]
Ostatnio zmieniony 2 grudnia 09, 15:09 przez Mada12, łącznie zmieniany 1 raz.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
[hide]Co do tej kobiety na wózku to nie wiem czy to jest już spoiler, bo pewnie już każdy przeczytał wcześniej moje przypuszczenie ze strony 12 w tym temacie. Również takie przypuszczenia pojawiały się na innych forach.[/hide]
A właściwie to przydało by się jakieś źródło... Jest o tym gdzieś powiedziane na filmikach?
http://www.gonintendo.com/viewstory.php?id=105097
"Anjean gave Tetra the Spirit Pipes over a century ago"
To przeczy wszystkiemu powyżej..
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Mary1517 pisze:swg pisze:w PH swiatyna na poczatku byla irytujaca, ale majac wiekszosc itemow robilo sie ja w "chwile" i byla przyjemnoscia, szczegolnie poprawiajac swoj czas... bym musial wlaczyc konsolke czego daaawno nie robilem i zobaczyć swój rekord.
Jak bym chciała pograć w gry o hi-score, włączyła bym atari xD fakt, potem jak sie ma więcej itemów to to szybko idzie, ale sam fakt, że ciągle w kółko łazi sie po tym samym wbrew swojej woli jest... głupie. Tample of the Ocean King to właśnie ten element który sprawił, że nie lubię za bardzo Phantom Hourglass, jest to jedna z moich najmniej lubianych Zeld. Ale to jest tylko oczywiście moja opinia, żeby nie było.
Nie wiem o czym piszesz, ale to nie chodzi o bicie hi score'a , tylko o to ze kazde pietro mozna przejsc w inny, szybszy sposob ja ten element milo wspominam, aczkolwiek sama gra jest banalnie prosta, wsumie to nie warta swojej ceny
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Mary, moglas na powiedziec, ze juz sie gra dostala do sieci, informuje sie swoich a nie gonintendo
Wróć do „Legend of Zelda: Spirit Tracks”