Legend of Zelda: Spirit Tracks
Moderator: Moderatorzy
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:Mada12 pisze:-nowego villiana wymyslili, jakis zrogowacialy gosciu z kompanem o dlugiej lewej rece. Mogli dac kogos ze starych, malo to ich?
Tak np. znowu Ganondorfa...
Vaati juz zdech calkowicie? Jego powrot bylby ciekawy... Demon King brzmi dziwnie, ale jakie nowe Hyrule, tacy "zloczyncy" xD
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mada12 pisze:Demon King
i tak to najprawdopodobniej będzie Ganon(dorf)
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nowy kawałek świata nowi wrogowie (prócz ganona ), tak samo było w OoA i OoS.
Też tak myślę
nokash pisze:sEbeQ13 pisze:
Poza tym chyba tylko ja tak sceptycznie podchodzę do tej części
Nie tylko Ty... chociaż nabieram chętki na nią coraz bardziej. Im częściej oglądam arty tym bardziej się przekonuje. Myślę że najlepszą częścią serii nie będzie ale zabawy zada nam sporo jak to Zelda
Też tak myślę
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Vaati był związany z serią Four Swords, więc nie widzę powodu żeby przywracać go do części która nie ma nic wspólnego z czterema mieczami.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:Vaati był związany z serią Four Swords, więc nie widzę powodu żeby przywracać go do części która nie ma nic wspólnego z czterema mieczami.
Z tego co pamietam to Vaati w formie kulki pojawil sie w OoT... ale na plakatach w Kakariko w Shooting Gallery czy cos takiego
Mapa porownawcza przez pare Zeld http://www.gonintendo.com/viewstory.php?id=103407
Ostatnio zmieniony 8 listopada 09, 22:28 przez Mada12, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Był - jako cameo, jednak wtedy Vaati jeszcze nie istniał (przynajmniej dla graczy).
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ooo, będzie Ocarina! A właściwie to "Duchowe Dudy", ale co to za różnica xD. Coraz bardziej nie mogę się doczekać taj gierki. Do tego widać, że dużo będzie ludzi na tych dziwnych wózkach inwalidzkich... Co do symbolu na tarczy Phantoma: dobra, to nie Triforce, ale też nie klepsydra, więc z figurkami jest coś nie tak .
Wróć do „Legend of Zelda: Spirit Tracks”