Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
To takie uzadzonko, pozwalajace lepiej odczytywac ruchy Wiilota (np kat odchylenia)
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
Cześć.Mam wam coś do powiedzenia.Nie wiem czy wniosłem coś nowego ale do nowej gry pt:Wii Sports Resort będzie dodawana przystawka Wii Motion Plus.Premiera gry zapowiedziana jest na 24 lipca tego roku.Niestety gra będzie bardzo droga bo aż za 210 zł.Ale chyba jednak warto!!!
LINK DO PRE-ORDERA
LINK DO PRE-ORDERA
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
To nie ma nic wspólnego z nową Zelda... - oprócz Wii Motion Plus. Lepiej załóż temat o Wii Sports Resort...
Mam nadzieję że nowa Zelda nie okaże się "Mission Pack'iem" do Twilight Princess z lepszą grafiką.
Nintendo wydaje dużo "sequeli" swoich gier w niezmienionej oprawie, a co za dużo to nie zdrowo...
Mam nadzieję że nowa Zelda nie okaże się "Mission Pack'iem" do Twilight Princess z lepszą grafiką.
Nintendo wydaje dużo "sequeli" swoich gier w niezmienionej oprawie, a co za dużo to nie zdrowo...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Przecież ktoś sam napisał że nowa Zelda ma wykorzystywać Wii Motion Plus.Więc dałem ten Pre-order.
Nie martw się.Mi się wydaje że skoro Big N pokazało Artwork to nie będzie to żaden "Mission Pack".
Jestem ciekawy na kiedy ta gierka będzie zapowiedziana.
MasterLink pisze:Mam nadzieję że nowa Zelda nie okaże się "Mission Pack'iem" do Twilight Princess z lepszą grafiką.
Nie martw się.Mi się wydaje że skoro Big N pokazało Artwork to nie będzie to żaden "Mission Pack".
Jestem ciekawy na kiedy ta gierka będzie zapowiedziana.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mi nie chodzi o to. Np. Spirit Tracks - wszystkie modele postaci są wzięte z PH - grafika również taka sama - zmieniono tylko otoczenie. Chciałbyś żeby tak samo było z nową Zeldą Wii? - czyli modele postaci identyczne jak z TP tylko nowe otoczenie? Chyba nie.
Robienie takich zabiegów nie jest złe, ale bez przesady...
Robienie takich zabiegów nie jest złe, ale bez przesady...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
ganon pisze:Ale raczej tak będzie.
Zwróć uwagę, że wszystkie przytoczone przez Ciebie pary gier mają jedną ważną cechę - każde dwie przygotowywane były na jedną konsolę, a chciałbym zauważyć, że TP na Wii była szybkim portem z GC (aby możliwe było również zgranie jej z premierą Wii) i jej przygotowanie było do tego stopnia napięte, że dopuszczono się (wg. mnie) błędu, jakim było lustrzane odwrócenie całej gry, nie tykając przy tym elementów, które po odwróceniu wyglądają co najmniej dziwnie...
Poza tym stylistyka całej gry ma być jeszcze mroczniejsza, a więc Link będzie pewnie starszy.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Grafika w nowej LoZ będzie na pewno lepsza względem TP - tylko chodzi oto żeby z nowej Zeldy nie wyszło TP z podciągniętą grafą - raczej tak nie będzie. Gra na pewno będzie mieć inną stylistykę i "świeżą" grafikę.
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”