jak dlugo gracie w legend of zelda
Moderator: Moderatorzy
jak dlugo gracie w legend of zelda
jak wy długo gracie w te grę ja osobiście zacząłem w2001 i gram w to siedem lat
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
W OoT gram gdzieś od połowy 1999 r. Nawet nie będę liczył ile razy ją przeszedłem
Dokładnie.
Na konsoli n64 dość rzadko gram w OoT. Znacznie więcej gram w OoT na GCN + OoT: MQ
(wiadomo lepsza rozdzielczość) podobnie jest z MM.
mca64 pisze:Chociaz wlaczajac ta gre na n64 to chce sie wylaczyc konsole i odpalic w podwyzszone rozdzialce na ngc
Dokładnie.
Na konsoli n64 dość rzadko gram w OoT. Znacznie więcej gram w OoT na GCN + OoT: MQ
(wiadomo lepsza rozdzielczość) podobnie jest z MM.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Moją przygodę z Link-iem rozpocząłem w 1997/1998 jakoś tak na przełomie miałem małe problemy zdrowotne i wylądowałem w szpitalu (spokojnie nic poważnego). Żeby jakoś przeżyć szpitalną nudę dostałem Zelde: LA czarno-białą, jednak utknąłem w 2 dungeon-ie przed 2 bossem i jakoś porzuciłem granie. Po 2 latach tuż przed wydaniem OoA i OoS jakoś rozwiązałem zagadkę z zabijaniem potworów w kolejności ;p i przeszedłem grę w kilka dni. Następnie OoT, OoS, OoA, itd.
-
- Zora
Nie ma się czym chwalić, Zeldę tak naprawdę znam od niedawna...
W mojej rodzinie raczej w gry się nie grało, po śmierci Pegasusa nikt nigdy w nic nie grał ani nikogo nie obchodziły gry (oprócz mojego brata, ale on grał na PC), a też nikt się nie spodziewał, że się będę tym interesować (no, wiecie... "bo dziewczyna"... |: ), więc nie było sytuacji typu "dostałam na urodziny/gwiazdkę/cokolwiek".
O Zeldzie dowiedziałam się dopiero z magazynu Kawaii gdzie był artykuł o Minish Cap. Pomyślałam sobię, że muszę w to zagrać, ale jakoś zawszę zapominałam.
Dopiero kiedy znajoma zainteresowała się Zeldą, zagrałam w A Link to The Past.
Do rzeczy.
Zaczęłam grać w Zeldę gdzieś około maja/czerwca 2006. Podejrzewam, że nawet gdzieś w kwietniu to było, bo czerwiec to miesiąc, kiedy odpaliłam OoT, a już wcześniej grałam w aLttP i MC. Ale to OoT spowodowało moje większe zainteresowanie tą serią.
Ale i tak nie jest moją ulubioną cześcią, nie uważam jej za najlepszą, hahaha.... XD
W mojej rodzinie raczej w gry się nie grało, po śmierci Pegasusa nikt nigdy w nic nie grał ani nikogo nie obchodziły gry (oprócz mojego brata, ale on grał na PC), a też nikt się nie spodziewał, że się będę tym interesować (no, wiecie... "bo dziewczyna"... |: ), więc nie było sytuacji typu "dostałam na urodziny/gwiazdkę/cokolwiek".
O Zeldzie dowiedziałam się dopiero z magazynu Kawaii gdzie był artykuł o Minish Cap. Pomyślałam sobię, że muszę w to zagrać, ale jakoś zawszę zapominałam.
Dopiero kiedy znajoma zainteresowała się Zeldą, zagrałam w A Link to The Past.
Do rzeczy.
Zaczęłam grać w Zeldę gdzieś około maja/czerwca 2006. Podejrzewam, że nawet gdzieś w kwietniu to było, bo czerwiec to miesiąc, kiedy odpaliłam OoT, a już wcześniej grałam w aLttP i MC. Ale to OoT spowodowało moje większe zainteresowanie tą serią.
Ale i tak nie jest moją ulubioną cześcią, nie uważam jej za najlepszą, hahaha.... XD
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- fajny link
- Kokiri
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”