Legend of Zelda: Spirit Tracks
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
starfoch pisze:Ten drugi cytat z postu powyżej to chyba powinien być podpisany "Storms napisał/a".
Właśnie poprawcie to...
Storms pisze:Zamiast skombinować prawdziwą Zelde na konsole Wii której ten sprzęt ewidentnie potrzebuje,
Poczekajmy do E3...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kruppol pisze:Więc .. Lokomotywa..To gra dzieje sie kilka(dziesiąt) lat później skoro jest Lokomotywa
W Phantom Hourglass był parowiec i jakoś gra nie działa się kilkadziesiąt lat po WW tylko kilka miechów. Ciuchcia (lol) przecież nie będzie na prąd tylko na parę. Gra pewnie będzie opowiadać nową Legendę z nowym Linkiem..
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nie rozumiem, czemu od razu dyskwalifikujecie tą grę. Bo się jeździ ciuchcią? Przecież cała gra się na tym nie będzie opierać... Chociaż jeśli ma to wyglądać jak podróże statkiem z PH, to mam nadzieję, że te podróże nie będą zbyt częste, chociaż muszę przyznać, że spodobał mi się motyw z trąbieniem(Huuuuuu-huuuuuu!) O jakość samej rozgrywki jakoś się nie martwię, boję się natomiast o długość całej gry. Mam nadzieję, że postarają się bardziej niż przy PH i dostarczą nam zabawy na jakieś 20-30h
8=============D
Podoba mi się, że gra jest w stylu PH. Ciuchcia, kolejka, lokomotywa.... dla mnie może być nawet tramwaj. Pomysł jak każdy inny. Nowy. Może dlatego nie wszystkim się podoba. I nie musi. Jeśli będzie identyczna jak PH pod względem rozgrywki (sterowanie full-stylus, rysowanie po mapkach itd) to będę bardzo zadowolony . Mam nadzieję, że będzie dłuższa i bardziej napakowana side-questami. Mogli by wrócić do zbierania ćwiartek serca. Jestem na "Tak" !
Właściwie to powinienem podziękować im, bo będę miał kolejny powód aby sobie kupić NDSa (o którego i tak ciąglę męcze ;p).
Mnie teraz ciekawi jak po tym będzie wyglądać chronologia Zeld
Ja też.
W sumie to tak.
A ja wam powiem, że mnie ta ciuchcia nie przeraża tak jak ten strój Oby nie chodziło się tylko w nim, bo ja nie wytrzymam bez zielonego wdzianka
Mnie teraz ciekawi jak po tym będzie wyglądać chronologia Zeld
Lakitu pisze:eśli będzie identyczna jak PH pod względem rozgrywki (sterowanie full-stylus, rysowanie po mapkach itd) to będę bardzo zadowolony
Ja też.
ganon pisze:Ja nie rozumiem czemu się tak denerwujecie.To był pierwszy trailer i jeszcze nic nie wiadomo.
W sumie to tak.
A ja wam powiem, że mnie ta ciuchcia nie przeraża tak jak ten strój Oby nie chodziło się tylko w nim, bo ja nie wytrzymam bez zielonego wdzianka
,,Zdrowa dusza nie odstępuje zdrowego ducha i ciała…’’
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Sawassas pisze:A ja wam powiem, że mnie ta ciuchcia nie przeraża tak jak ten strój Oby nie chodziło się tylko w nim, bo ja nie wytrzymam bez zielonego wdzianka
Przecież na trailerze Link jest w Green Tunic. Nawet podczas jazdy lokomotywą (któryś tam moment na trailerze).
Nie zauważyłem.MasterLink pisze:Nawet podczas jazdy lokomotywą (któryś tam moment na trailerze).
MasterLink pisze:Przecież na trailerze Link jest w Green Tunic.
Nie ciągle.
Zapewne jednak będzie sie dało w equpie zmieniać.
Ktoś znalazł jakieś informacje o fabule?
,,Zdrowa dusza nie odstępuje zdrowego ducha i ciała…’’
Nie wiem czemu od razu takie nerwy że ta gra to będzie niewypał.http://forum.mario.xgame.pl/viewtopic.p ... Popatrzcie na pierwsze posty tematu.Prawie takie same jak tu.A potem patrzcie na następne.Różne takie jak:Więcej klasyki.Byli nie zadowoleni po pierwszym trailerze.Patrzcie.To tak jak u nas!Na samym początku nerwy że ta gra nie będzie tak dobra jak Super Mario 64.Po kilku następnych trailerach:Ta gra pobiję SM64.W tej chwili SMG to jedna z najlepszych gier jakie ujrzały światło dzienne.Więc nie denerwujmy się.Zobaczycie że po następnych trailerach już tak mówić nie będziecie.Poczekamy zobaczymy.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Sawassas pisze:Nie ciągle.
No chodzi mi o dungeony.
Sawassas pisze:Nie zauważyłem.
http://www.youtube.com/watch?v=DH9yOh9dsy8
0:37 sekunda
1:35 minuta
Wróć do „Legend of Zelda: Spirit Tracks”